Teresa Palmer in door James Wan geproduceerde horror 'Lights Out'

Gebaseerd op de gelijknamige korte video die viral ging en Best Director en Best Short won.

Voor New Line Cinema was The Conjuring van James Wan een fraai succes. Met een redelijk beperkt budget wist de regisseur van Furious 7 naast een behoorlijke winst ook aanzien binnen te slepen. Hierdoor werd rap een vervolg en een spin-off aangekondigd, waarvan de eerstgenoemde eind volgend jaar zal verschijnen. De samenwerking heeft naar meer gesmaakt, want Wan zal in samenwerking met Atomic Monster de horror Lights Out produceren.

De productie, die vandaag van start zal gaan, heeft eveneens diens hoofdrolspeelster gevonden in Teresa Palmer (Warm Bodies). Lights Out zal geregisseerd worden door David Sandberg en tevens gebaseerd zijn op een korte clip die de beste man in 2013 maakte. Met het filmpje oogstte hij enkele belangrijke prijzen, waaronder Best Director en Best Short. Het scenario is afkomstig van Eric Heisserer.

Het vertelsel zal om een jongetje en zijn vervreemde zus gaan die met een slecht gezinde entiteit geconfronteerd worden die enkel tevoorschijn komt wanneer het licht uit is. Mensen die geïnteresseerd zijn in het prijswinnende filmpje kunnen hem hieronder bekijken.



NieuwsFilm

meest populair