Evangeline Lilly noemt huidige 'Ant-Man'-stripboeken waardeloos

En de zoon van Paul Rudd is niet onder de indruk betreffende de superheld die z'n pa zal belichamen.

Uh-oh, Evangeline Lilly heeft mogelijk op de tenen van Marvel gestaan door een kwetsende uitspraak te maken over de hedendaagse stripboeken van superheld Ant-Man. Tegenover Collider ging ze zelfs zo ver dat ze de vertelsels absoluut waardeloos noemde.

In de toekomstige film zal ze Hope Van Dyne spelen, de vervreemde dochter van Michael Douglas' Dr. Hank Pym en Janet Van Dyne. Toen Collider vroeg of ze haar rol uitvoerde met het oog op de stripboeken gericht, zei ze:

"Nee, dat heb ik niet gedaan. Ik probeer nog steeds uit te vogelen hoe ik de originele 'Ant-Man' stripboeken in handen kan krijgen, waar ik ze kan vinden. Er zijn mij een aantal recente boeken van 'Ant-Man' gegeven. En ik bedoel 't niet beledigend, Marvel - maar ze zijn absoluut waardeloos. Ik wil echt de originele verhalen lezen, want ik ben door twee van die nieuwe heen geworsteld en ik had zoiets van: 'Gast, je kan me niet dwingen nog zo'n magazine door te nemen.' Het was verschrikkelijk."

De reden: "Janet zit er niet in. Zowel Hank als Scott ook niet. Het is gewoon helemaal een ander maaksel. Dus, als iemand nog oude 'Ant-Man' boeken heeft die ze me willen lenen..."

Met Paul Rudd, die als de gelijknamige krimpende held zal optreden, zit het ook niet helemaal mee. Op grappige wijze onthulde hij dat zijn 10-jarige zoon Jack niet bepaald weggeblazen is vanwege 't feit dat zijn vader een superheld zal vertegenwoordigen.

"Toen ik aan mijn eigen zoon vertelde dat ik aan een superheldenfilm zou deelnemen, vroeg hij me als wie. Ik zei: 'Nou, ik zal 'Ant-Man' spelen.' Hij zei: 'Wat? Wow, ik kan niet wachten om te zien hoe stom dat zal uitpakken.' Hij was verre van onder de indruk. Ik zweer 't bij god, dat is wat hij zei."

Stom of niet, het nieuwste Marvel-avontuur verschijnt 23 juli in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair