Foto's van de 'Terminator: Genisys' première

En één van de producenten legt de vreemde filmtitel uit.

Nederlandse Terminator-fans zitten met smart te wachten totdat Terminator: Genisys uitkomt, in Amerika is de film van regisseur Alan Taylor afgelopen weekend in première gegaan. Coming Soon was erbij en nam foto's van de cast en crew, waarvan we er een aantal met jullie hieronder delen.

Onder de aanwezigen waren uiteraard hoofdrolspelers Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney en Byung-hun Lee. Oud-collega's van de Oostenrijkse krachtpatser, waaronder Sylvester Stallone en Tom Arnold, doken ook op om hun maat te steunen.















Producent David Ellison en regisseur Alan Taylor legden tevens op de rode loper uit waarom ze voor de subtitel Genisys waren gegaan, en niet Genesis. Wees gewaarschuwd, hun opvatting bevat spoilers voor de film.

Ellison begon: "Het was een gemeenschappelijke beslissing, die duidelijk naar de mens/machine hybride refereert, waarin John Connor verandert, en een nieuw begin aanduidt. We zijn misschien iets te slim voor onszelf. We speelden met het woord 'genesis' in deze film, maar iedereen dacht dat we het verkeerd hadden gespeld."

Taylor vermeldde humoristisch: "Ik kan met alle zekerheid zeggen dat de titel door... anderen was gekozen." Maar: "Wanneer je de film ziet, dan begrijp je waarom de titel zo geschreven is."



NieuwsFilm

meest populair