Video

Chiwetel Ejiofor als FBI-agent in trailer 'Secret in Their Eyes'

Zijn eenheid wordt gecompleteerd door Julia Roberts en Nicole Kidman.

door Jan-Peter Rook op 01.07.2015 om 13:48 in Video
Hieronder vind je de trailer van Secret in Their Eyes, de Engelstalige remake van de Argentijnse thriller El Secreto de Sus Ojos uit 2009. De film is afkomstig van regisseur Billy Ray (Shattered Glass, Breach) en heeft een cast bestaande uit o.a. Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman en Julia Roberts.

Ze spelen drie FBI-agenten die deel uitmaken van een hechte eenheid. Op een dag valt deze uit elkaar wanneer blijkt dat één van hun dochters op brute wijze is vermoord. Jaren later krijgt Ray (Ejiofor) een aanwijzing waarmee hij de moordenaar op het spoor kan komen.

Secret in Their Eyes komt in de VS uit op 23 oktober 2015.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

El Secreto de Sus Ojos was en is nog steeds een geweldige film (en had volgens mij ook een oscar) vind daardoor deze remake onnodig, en ziet ook niet echt goed uit. Te overdreven, en ben ook geen fan van Kidman en Roberts, dus laat deze aan me voorbij gaan.

Steve-O

Avatar

Ik vind dit drie keer niks. Het origineel is echt een goede film, ik vraag me af of ze ook maar in de buurt kunnen komen van wat ze daar gedaan hebben, tot zover ziet het er niet naar uit.

Al vind ik dat remakes niet per definitie nodig zijn of onnodig zijn, El Secreto de Sus Ojos is meer dan goed genoeg om geen Amerikaanse remake te krijgen omdat het gewoon zo nutteloos is. Kijk lekker het origineel Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair