Ben Affleck en Jennifer Garner onthullen scheiding

Na een huwelijk van tien jaar valt huize Affleck uiteen.

Hoewel ze drie dagen geleden op maandag hun huwelijk van tien jaar vierden, hebben Ben Affleck en Jennifer Garner samen aangegeven een punt achter hun huwelijk te plaatsen. Geruchten ontstonden voor het eerst in september vorig jaar. De 42-jarige Argo-regisseur kwam destijds hevig in verdediging toen roddelbladen vermeldden dat er problemen in zijn huwelijk opdraafden. Eind mei rapporteerden wij ook al dat het acteurskoppel hoogstwaarschijnlijk niet meer zou bestaan. De twee brachten de onderstaande, gemeenschappelijke statement uit.

"Na veel denkwerk en zorgvuldig overleg, hebben we de lastige beslissing gemaakt om te gaan scheiden. We zullen samen verdergaan met liefde en vriendschap voor elkander, en met de obligatie om onze kinderen samen op te voeden, wier privacy wij tevens op prijs stellen gedurende deze lastige tijd. Dit zal onze enige uitspraak zijn omtrent deze persoonlijke, familiekwestie. Bedankt voor het begrip."

De oud-tortelduifjes ontmoetten elkaar op de set van Pearl Harbor in 2001. Twee jaar later, nadat ze beiden in Daredevil optraden begonnen ze met daten. Ze stapten in het huwelijksbootje op 29 juni, 2005. Samen hebben ze drie kinderen, Violet (9 jaar), Seraphina (6 jaar) en Samuel (3 jaar).



NieuwsFilm

meest populair