Clip 'Ant-Man' ziet Scott Lang zijn oud-beroep uitoefenen

En een tv-spot gericht op het Spaanse publiek toont de cameo/rol van een Avenger.

Marvel gunt ons geen rust rondom hun nieuwste toevoeging aan het MCU: Ant-Man. Op het net zijn er wederom enkele nieuwe video's voorbij gekomen die we graag met jullie delen, waaronder een clip waarin protagonist Scott Lang (Paul Rudd) het Ant-Man-pak voor 't eerst ontdekt en een Spaanse tv-spot. De laatstgenoemde bevat mogelijk een spoiler, omdat er een lid van de Avengers getoond wordt.

De laatste Marvel-film die we dit jaar zullen zien draait om crimineel Scott Lang die met behulp van Dr. Hank Pym (Michael Douglas) een nieuw hoofdstuk in zijn leven start, eentje die hem op het juiste (lees: heroïsche) pad stuurt. De twee moeten een roof uitplannen om ervoor te zorgen dat Darren Cross (Corey Stoll) zijn droom niet kan verwezenlijken: een leger bestaande uit soldaten met Ant-Man technologie oprichten.





De avonturenfilm van Peyton Reed ziet over twee weken het daglicht in onze bioscopen. De rest van de cast wordt aangevuld door namen zoals Evangeline Lilly, Michael Peña, Bobby Cannavale, Hayley Atwell en John Slattery als Howard Stark.

NieuwsFilm

meest populair