Korte teaser 'Independence Day: Resurgence'

We dachten hen uitgeroeid te hebben. De terugkeer is hier...

Jeff Goldblum heeft recent een Facebook en Instagram account aangemaakt en maakt daarvan gebruik om Independence Day: Resurgence te promoten. Deel van die promotie is onderstaande korte teaser voor de vervolgfilm, die geen beelden toont, maar wel duidelijk maakt wat we mogen verwachten van de film.

"We dachten hen uitgeroeid te hebben. De terugkeer is hier", schrijft Goldblum in zijn eerste post. Een tweede bericht laat Goldblum samen met de jonge hoofdrolspeler Liam Hemsworth zien op een vliegtuig. "Dus daar stond ik na te denken over hoe ik de mensheid zou kunnen redden, is deze jongen me aan het photobommen."

Hieronder de twee teasers, eerst de video die Goldblum plaatste en daaronder de foto met Hemsworth. De film zelf gaat in juni 2016 in première.

We thought we wiped them out. The Resurgence is here. #IDR

Posted by Jeff Goldblum on Saturday, 4 July 2015


So there I was thinking about how I would save mankind when this guy photobombs me. Oh, why hello Facebook, nice to finally meet you. #IDR

Posted by Jeff Goldblum on Thursday, 2 July 2015

We wisten altijd dat ze terug zouden komen. Nadat INDEPENDENCE DAY het rampenfilm genre veranderde, levert dit volgende hoofdstuk wereldwijde catastrofe op een onvoorstelbare schaalgrootte. Gebruikmakend van de buitenaardse technologie, hebben de landen van de Aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om de planeet tegen hen te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en gigantische kracht van de buitenaardse wezens. Enkel de vindingrijkheid van een paar dappere mannen en vrouwen kan de wereld voor uitsterven behoeden.

NieuwsFilm

meest populair