'Ant-Man'-regisseur onthult welke elementen van Edgar Wright zijn

En Paul Rudd en Evangeline Lilly bieden hun excuses aan voor 't doden van talloze mieren.

Ondanks de vele reclamespotjes en vrijgegeven afbeeldingen blijft Ant-Man een nieuwe toevoeging van Marvel waar niet iedereen volstrekt achter staat. Deze affaire draaide eertijds voornamelijk om de vreemde aard van de film, een superheld met een affiniteit voor mieren. De twijfels van filmliefhebbers werden gemilderd toen uitkwam dat Edgar Wright zowel het scenario als de regie voor zijn rekening zou nemen.

Wegens creatieve en persoonlijke redenen is deze samenwerking ijzig tot zijn einde gekomen. Wright vertrok en twee weken later kwam regisseur Peyton Reed ten tonele. Hoofdrolspeler Paul Rudd en Adam McKay (Anchorman) voegden daarna nieuwe dingen aan het script van Wright toe. Desondanks zijn er veel ideeën van Wright gebleven, aldus Reed die tegenover Uproxx het volgende onthulde.

"Ik heb alle bestaande scripts gelezen die Edgar en Joe Cornish schreven. Het was onbetwistbaar hun idee om er een rooffilm van te maken die losjes gebaseerd is op Marvel's 'To Steal an Ant-Man', waarin Scott Lang geïntroduceerd wordt. Het was ook hun idee om de mentor/leerling relatie tussen Hank Pym en Scott Lang te creëren. Ook wilden ze graag een Marvel-film doen waarin de laatste strijd van de derde act in de slaapkamer van een klein meisje plaatsvindt. Briljant. Het was geweldig."

Paul Rudd en Evangeline Lilly werden tevens overrompeld tijdens een interview met MTV toen hen gevraagd werd hoe ze zich voelden na het maken van Ant-Man in de wetenschap dat ze ontelbare mieren hebben gedood gedurende hun levensloop. Lilly onthult constant bezig te zijn met het verontschuldigen van haar daden, terwijl Rudd het geen moord acht. Corey Stoll, die slechterik Yellowjacket speelt, had een simpel, doch genadeloos antwoord. Bekijk de video hier beneden.



NieuwsFilm

meest populair