Algemeen

Alison Sudol in beeld voor Harry Potter spinoff

Actrice zou tegenover Eddie Redmayne gecast worden in 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'.

door Michelle Iwema op 10.07.2015 om 12:10 in Algemeen
De cast van Fantastic Beasts and Where to Find Them begint meer en meer vorm te krijgen. Volgens Variety zou nu Alison Sudol in beeld zijn voor de rol van Queenie in deze Harry Potter- spinoff. Sudol kreeg bekendheid als singer/songwriter en maakte in 2014 de overstap naar het acteren met een rol in de serie Transparent.

In het verhaal van Fantastic Beasts and Where to Find Them is Queenie het jongere zusje van Tina, die Newt Scamander tegenkomt als hij in New York is tijdens zijn zoektocht om magische figuren vast te leggen. David Yates zal de film regisseren en Eddie Redmayne is al bevestigd voor de rol van Newt Scamander. Sudol zou al een tijdje de favoriete keuze zijn van Yates voor de rol van Queenie. Verder zal waarschijnlijk Katherine Waterston de rol van Tina spelen en is Ezra Miller momenteel ook in onderhandeling rond een rol in de film.

Voor Harry Potter schrijfster J.K. Rowling zal Fantastic Beasts and Where to Find Them haar scenariodebuut vormen. Het gaat het eerste deel vormen van een trilogie aan films.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair