Poster en 16+ promovideo's 'Scout's Guide to the Zombie Apocalypse

Puberale padvinders, exploderende ondoden, doorgedraaide katten en zombie boezems.

Na het afwezige succes van de foundfootage prent Paranormal Activity 5: The Marked Ones, heeft regisseur Christopher Landon zijn zinnen ergens anders op geplaatst. De laatste jaren schreef hij energiek de scenario's van de tweede, derde en vierde aflevering van de bovengenoemde serie, nu is hij van geesten naar zombies overgestapt. Empire heeft een eerste poster van Landons Scout's Guide to the Zombie Apocalypse gedeeld, welke onderhoudend oogt. Een kanaal op Youtube heeft eveneens een vijftal promovideo's geplaatst, die je hieronder kan zien.

De video's kaarten enkele tips aan voor padvinders om hun onderscheidingen te verdienen. De horrorkomedie draait immers om drie vrienden die op de laatste avond met de scouting een zombievirus uitbraak moeten trotseren. Met behulp van een duchtige cocktail serveerster trachten ze het stadje waarin ze zijn opgegroeid te redden van de ondergang.

Gearing Up


Build a Fire

Killer Cats

Chase

Emergency Readiness


Het scenario is afkomstig van de schrijvers van College Road Trip (2008). Rollen worden o.a. ingevuld door namen zoals Tye Sheridan, Logan Miller, Halston Sage, Sarah Dumont, Patrick Schwarzenegger en David Koechner. De film zal rondom Halloween in de VS uitkomen. Wij kunnen Scout's Guide to the Zombie Apocalypse pas eind december tegemoet treden.



NieuwsFilm

meest populair