Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (2015)

Always Bring Protection

Een grappig en origineel uitgangspunt, maar de uitwerking blijkt een flinke teleurstelling.
play

5,5 details

  • 93 Min
  • Komedie
  • Horror
  • Actie
  • Verenigde Staten
93 Min Verenigde Staten

Op de vooravond van hun laatste kampeertrip, ontdekken drie scouts de werkelijke betekenis van vriendschap, als ze hun thuisstadje proberen te redden van een zombie-uitbraak.

Regie
Christopher Landon
Cast
Cloris Leachman, David Koechner, Logan Miller, Drew Droege, Tye Sheridan, Blake Anderson, Halston Sage, Sarah Dumont, Patrick Schwarzenegger, Matthew Cardarople, Elle Evans, Niki Koss, Hiram A. Murray, Joey Morgan, Lukas Gage.
Release
30.10.2015
Release NL
12.11.2015
Release DVD
15.03.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Christopher Landon | Cast: Tye Sheridan (Ben), Logan Miller (Carter), Joey Morgan (Augie), Sarah Dumont (Denise), David Koechner (Scout Leader Rogers), e.a. | Speelduur: 93 minuten | Jaar: 2015

Over smaak valt niet te twisten. Wat de een heel erg komisch vindt, kan voor de ander mateloos irritant zijn. Misschien moeten we het dus eens een keer niet hebben over grappen die niet aankomen of compleet de plank misslaan. Maar dan toch, als we het wat objectiever bekijken: hebben we het overgrote deel van Scouts Guide to the Zombie Apocalypse niet al eens in andere films gezien?

Scouts Guide kan het beste worden omschreven als een mix van Superbad en Shaun of the Dead. De context lijkt erg op de eerste film, de invulling meer op de tweede. Het verhaal draait om drie buitenbeentjes die in hun puberteit nieuwe interesses beginnen te krijgen. De een wat meer dan de ander, zoals het trio in Superbad. Carter is allang klaar met de suffe scouting en wil feesten, Augie is meer de brave hendrik van de groep en doet nog zijn uiterste best om zijn hopman trots te maken. Hoofdpersoon Ben zit een beetje tussen die twee in maar laat zich toch meeslepen om mee naar een geheim feest te gaan.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse Nieuwsberichten