Events & Festivals

SDCC: Opnames 'Star Wars: Rogue One' beginnen over drie weken

De film komt er in december 2016.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 11.07.2015 om 09:57 in Events & Festivals
Tijdens het Star Wars-panel op de Comic Con gisteren, onthulde Lucasfilm baas Kathleen Kennedy dat de opnames van regisseur Gareth Edwards’ Star Wars: Rogue One binnenkort van start gaan. Op de vraag van een fan zei ze: ”Gareth Edwards begint over drie weken met de opnames.”

Rollen in de film zijn er voor Diego Luna, Felicity Jones, Riz Ahmed en Ben Mendelsohn. Volgens de laatste geruchten is ook Darth Vader in de film te zien, maar zal hij geen hoofdrol spelen. De iconische schurk zou slechts een cameo hebben.

Verder speelt de film zich af tussen Episode III en Episode IV. Centraal staat een groep rebellen die de plannen voor de bouw van de Death Star stelen.

Lees hier al ons andere SDCC nieuws terug.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Hoe zit het nu eigenlijk met die cast? Er staan hier wat namen, maar er is nergens nieuws dat die ook bevestigd zijn volgens mij.

YOLO

Avatar

Ik lees steeds meer positieve over deze film. Daarnaast is het weer een Star Wars tijdens de kerst, dus dat is alleen maar geweldig.

nieuwslaatste nieuws