Events & Festivals

Spectaculaire Comic-Con trailer 'Suicide Squad' officieel online!!

Daarnaast ook het officiële logo voor de film.

door Zilko Tarici op 13.07.2015 om 22:37 in Events & Festivals
Warner Bros. Pictures heeft het officiële logo van David Ayers DC-schurkenfilm Suicide Squad onthuld. Het resultaat kun je hieronder bekijken. Afgelopen weekend liet Warner nog de eerste trailer zien tijdens de jaarlijkse Comic Con in San Diego en door de diverse bootlegs heeft de studio nu besloten de beelden in HD-kwaliteit online te gooien. Het resultaat mag er zijn!!

De imposante cast van Suicide Squad bestaat uit acteurs zoals Will Smith, Margot Robbie, Jai Courtney's Joel Kinnaman, Jared Leto en Viola Davis. De film moet in de zomer van 2016 de Nederlandse bioscopen bereiken.

70 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goov25

Avatar

Prachtig! Geen comicfan dus kon me er altijd moeilijk een voorstelling van maken, maar dit ziet er tof uit!

LOCKDOWN

Avatar

The joker, z'n stem, z'n houding.......zoooooo AWESOME!!! Maar ze zien er allemaal heel goed uit, Margot Robbie, Will Smith enz. Jammer dat het nog een jaar duurt.......
Maar, Step aside marvel...... its DCs turn to steal the spotlights.

dutchmovielover

Avatar

Ik dacht dat er geen intentie was om de gelekte beelden alsnog vrij te geven? Awesome trailer!!

FilmMaster

Avatar

Deze Joker z'n uiterlijk is lelijk met die tattoos eigenlijk en die maffe grill.

Vind de trailer ook niet denderend.

dawgrule

Avatar

dutchmovielover "Ik dacht dat er geen intentie was om de gelekte beelden alsnog vrij te geven? Awesome trailer!!"


Klopt. Dit statement stond op facebook;

"Warner Bros. Pictures and our anti-piracy team have worked tirelessly over the last 48 hours to contain the Suicide Squad footage that was pirated from Hall H on Saturday.

We have been unable to achieve that goal.

Today we will release the same footage that has been illegally circulating on the web, in the form it was created and high quality with which it was intended to be enjoyed.

We regret this decision as it was our intention to keep the footage as a unique experience for the Comic Con crowd, but we cannot continue to allow the film to be represented by the poor quality of the pirated footage stolen from our presentation."

- Sue Kroll, President Worldwide Marketing and International Distribution, Warner Bros. Pictures

Marjoo

Avatar

Jaaa!!! Super awesome trailer!! T+)

Secret1994goesFilm

Avatar

Nice om het in HD te kunnen bewonderen...

Aan de spelers van de Batman games (ikzelf niet): heeft Harley normaal niet zo'n hoog krijsachtig stemmetje?
Ze leek me altijd zo afhankelijk van de Joker, maar hier ziet ze er wel bad ass uit.

Secret1994goesFilm

Avatar

Nice om het in HD te kunnen bewonderen...

Aan de spelers van de Batman games (ikzelf niet): heeft Harley normaal niet zo'n hoog krijsachtig stemmetje?
Ze leek me altijd zo afhankelijk van de Joker, maar hier ziet ze er wel bad ass uit.

wezel

Avatar

Ik dacht dat trailers niet veel beter konden dan die van "Batman v Superman.

Maar damn deze vindt ik nog beter! De muziek die langzaam steeds donker wordt.

Met alle respect voor Ledger's Joker, nog steeds de beste villian in een film, is de Joker van Leto ook erg tof! Heel anders, maar ik denk dat dat juist wel goed is.

Ik hou van de Marvel films, ze kijken lekker weg, Ben ik blij dat DC zijn eigen toon pakt!

Sallgoodman

Avatar

Secret1994goesFilm "nice om het in HD te kunnen bewonderen...

Aan de spelers van de Batman games (ikzelf niet): heeft Harley normaal niet zo'n hoog krijsachtig stemmetje?
Ze leek me altijd zo afhankelijk van de Joker, maar hier ziet ze er wel bad ass uit."


Ze heeft in de games inderdaad een hoog (vrij irritant) stemmetje.
Ik denk de stem die Margot Robbie hier doet beter is voor de film.

Verder denk ik dat ze nog steeds erg afhankelijk is van de Joker, bij 2.18 in de trailer lijkt het ook of we Harleen quinzel zien. (Voor ze harley quin wordt) die 'bewerkt' wordt door the joker.

StarLord

Avatar

DIE LACH. Ik lachte me kapot toen ik dat hoorde Smiley face

Ereptile

Avatar

Ik ben nog steeds niet verkocht met de look van The Joker. Maar die lach en zijn stem vond ik niet verkeerd in de trailer. De sfeer echter vind ik wel tof Smiley face En Margot Robbie als Harley Quinn ziet er ook best goed uit nu ik de bewegende beelden zo zie.

Van huis uit ben ik geen fan van DC Comics, behalve van Batman en z'n rogue gallery. Maar DC begint nu wel hun kaarten op tafel te leggen met hun aankomende films. Dus dit kan nog heel interessant worden!

JamesBond

Avatar

Ziet er erg goed uit! T+) Vooral The Joker aan het einde: geweldig! Die tatoeages zien er echt heel tof uit! Maar, hoe groot is de kans dat deze film R-Rated wordt? :D Lijkt me wel gaaf, mocht dat zo zijn!

YOLO

Avatar

En zo hoort het ook. Vrijgeven die shit. Dat mensen bij Comic-Con als 1e kunnen zien vind ik prima, maar deel daarna het met de rest van de wereld. Dankzij de piraten krijgen wij gewone zielen ook een blik wat ze daar op Comic-Con zagen.

Ereptile

Avatar

YOLO "En zo hoort het ook. Vrijgeven die shit. Dat mensen bij Comic-Con als 1e kunnen zien vind ik prima, maar deel daarna het met de rest van de wereld. Dankzij de piraten krijgen wij gewone zielen ook een blik wat ze daar op Comic-Con zagen."


Amen! :W

Bilbo

Avatar

The Joker klinkt anders dan ik had verwacht. Had een veel duistere, meer duivelse stem verwacht, maar dit is ook zeer geweldig. Het is een duidelijk balans tussen duister en duivels, en wat meer Mark Hamill-ig. Het bevalt me dus wel :Y

pmw84

Avatar

Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar ik vond de stem van The Joker niet zo WAUW ... zijn look vind ik echt bad ass !!!

Joker van TDK was super slim en intelligent, deze Joker is gestoord en bad bad bad !!! Maar zijn stem vond ik echt niet zo goed ... niemand kan aan Heath Ledger tippen, maar ik hoopte eigenlijk dat Jared Leto toch een duistere en zwaardere stem zou hebben

hopelijk in de volgende trailer horen wij meer bad ass stem van hem !!!

Trouwens er werd gesuggereerd dat Joker waarschijnlijk Robin aan het martelen is aan het einde van de trailer, maar als je goed kijkt in de trailer, er ligt een vrouwelijke acteur met een bril op het bed (waarschijnlijk een dokter). Ik ben super benieuwd wat Batman's rol in deze film is en hoe dat gelinkt is aan Batman v Superman


ty ty ty

JamesBond

Avatar

airbender "Dat is waarschijnlijk Harley Quinn, zij was eerst Joker's psychiater in Arkham Asylum (dr. Harleen Quinzel) voordat ze verliefd op hem werd."


Let the speculating begin!

Timme

Avatar

AMAZING!!!!!!! :W :W :W

maluku1992

Avatar

Ben benieuwd hoe Marvel hierop gaat inspelen, of nog gaat verassen.
DC's era gaat beginnen

Steve-O

Avatar

Fantastisch! T+)

:W :W :W :W :W :W :W

Bilbo

Avatar

airbender "Dat is waarschijnlijk Harley Quinn, zij was eerst Joker's psychiater in Arkham Asylum (dr. Harleen Quinzel) voordat ze verliefd op hem werd."


Dat speelt dan wel in op het idee dat Harley dus het stockholmsyndroom heeft.

Scheerzeep

Avatar

'Suicide Squad' leek me echt dé comic-film om naar uit te kijken, maar deze trailer - ookal is het nog in een vroeg stadium - vind ik best teleurstellend. Met name 'The Joker' bevalt me niet. Vind het er maar vrij goedkoop uitzien allemaal.

Hopelijk gaan ze er nog flink aan sleutelen om deze film tot een waar succes te maken. Ik kan ieder geval niet wachten om de film in de bioscoop te gaan bekijken, maar dan hoop ik wel dat het aankomende promotiemateriaal minder teleurstellend is dan deze trailer, want deze doet de titel van dit artikel zeker geen eer aan.

Kayton

Avatar

Ziet er goed uit! Ik begin steeds meer uit te kijken naar de DC films.

jaime91

Avatar

Allereerst tof dat ze de trailer toch online gezet hebben!

Het is inmiddels wel duidelijk dat DC voor een totaal andere sfeer gaat dan Marvel maar toch vind ik de sfeer in deze trailer nog rauwer en duisterder dan die in de Batman V Superman trailer. En dat vind ik super tof. Aangezien deze film gaat om een groepje badguys. Ik hoop dan ook, dat ze op het eind van deze film nog steeds badguys zijn.

Ik vind het design voor de personages ook heel erg tof! Vooral de look van Killer Croc. Wow wat ziet die er gruwelijk tof uit! Harley Quinn is duidelijk een iets andere Harley dan die uit de cartoons/games en comics. Ze heeft niet die kenmerkende stem, maar ik hoop dat ze toch voor een groot deel hetzelfde personage blijft. Will Smith heeft ook duidelijk een groot aandeel in deze trailer, en ik heb daar niet zo'n probleem mee vooralsnog. Ik ben een Will Smith fan maar ik vind wel dat Deadpool niet de hoofdrol moet krijgen. Rick Flagg is de leider van de Suicide Squad niet Deadpool. Dat idee krijg ik hier niet echt.

En dan Jared Leto. Bij de release van zijn foto was ik al helemaal overdonderd en enthousiast en dat ben ik nog steeds maar ik maak me ook een klein beetje zorgen. Zijn look is nogmaals fantastisch! Net als zijn stem. Ik vind hem zo creepy, en zo hoort de Joker te zijn. Maar ik hoop ook dat hij zijn humor niet kwijt is. Ondanks dat de Joker geniet van het pijnigen van mensen, heeft hij de naam Joker natuurlijk niet voor niets. Hopelijk komt er dus zowel bij Harley als bij Joker nog wat humor kijken. Ondanks dat DC niet voor humor gaat, hoort er bij de Joker wel wat zwarte komedie.

Maar ik ben heel erg enthousiast! Ik hou van de sfeer, het ziet er in zijn geheel fantastisch uit! En ik kan niet wachten op meer!

Glennekeeeee

Avatar

Dit is nu een epic trailer!

als zelfs de oneliner van jai courtney doeltreffend is dan wil dat al wat zeggen :D
en van the joker kreeg ik spontaan een lach op men gezicht met de gedachte van 'dit komt zeker goed'

kidcassidy

Avatar

Dat is nog eens lekker wakker worden zeg! Geweldige trailer die bij mij hetzelfde gevoel oproept als bij The Dark Knight.

Ed Crane

Avatar

JamesBond "Let the speculating begin!"


Speculatie:

Het lijkt me idd duidelijk Harley Quinn (blond haar en bij die achter-de-schermen-foto's zagen we ook al dat ze als psychiater die bril had) die op die tafel gegooid wordt; en dus lijkt zij degene over wie The Joker zich buigt en tegen wie hij zegt dat hij haar erg veel pijn gaat doen; die twee dingen in zijn handen lijken wat mij betreft duidelijk van die electrshock dingen, zoals we die ook kennen uit Requiem For A Dream etc.; The Joker lijkt hier dus Harley Quinn te 'maken' door haar hoofd flink te electroshocken.

Timothy

Avatar

jaime91 "Rick Flagg is de leider van de Suicide Squad niet Deadpool"


Deadpool is erg veel, maar zeker geen leider van de Suicide Squad. Sterker nog, hij is niet eens lid van de Squad. :-P

Brein8998

Avatar

Ed Crane "Speculatie:

Het lijkt me idd duidelijk Harley Quinn (blond haar en bij die achter-de-schermen-foto's zagen we ook al dat ze als psychiater die bril had) die op die tafel gegooid wordt; en dus lijkt zij degene over wie The Joker zich buigt en tegen wie hij zegt dat hij haar erg veel pijn gaat doen; die twee dingen in zijn handen lijken wat mij betreft duidelijk van die electrshock dingen, zoals we die ook kennen uit Requiem For A Dream etc.; The Joker lijkt hier dus Harley Quinn te 'maken' door haar hoofd flink te electroshocken."

Speculatie:

Ik denk eerlijk gezegd dat degene die de Joker gaat electroshocken Robin is. In de BvS trailer zag je een door de Joker beschilderd kostuum van Robin. Ik denk dat de Joker Robin ontvoerd heeft, en dat daarom Batman achter hem aan zit.

jaime91

Avatar

Timothy "Deadpool is erg veel, maar zeker geen leider van de Suicide Squad. Sterker nog, hij is niet eens lid van de Squad. :-P"
LOL, ik bedoel Deadshot. Ik haal Deadpool, Deathstroke en Deadshot altijd door elkaar....

Ed Crane

Avatar

Brein8998 "Speculatie:

Ik denk eerlijk gezegd dat degene die de Joker gaat electroshocken Robin is. In de BvS trailer zag je een door de Joker beschilderd kostuum van Robin. Ik denk dat de Joker Robin ontvoerd heeft, en dat daarom Batman achter hem aan zit."


Dat leek ook mij het meest logisch, totdat hierboven gewezen werd op wat lijkt op Quinsel die op een tafel gegooid wordt. (Ook kan het wishful thinking van mijn kant zijn, omdat ik hoop dat het hele Robin gebeuren, ook in BvS, vooral eastereggs blijven, of beperkt blijft tot eventueel een flashbackje hier en daar, zodat het pas echt allemaal verteld wordt in een Under The Red Hood-achtige Batman-film)

Sand

Avatar

Vind er niet veel spectaculair aan de trailer..

Harley Quin gaat sowieso wel de show stelen denk ik maar de rest van the Squad boeien me "nog" niet echt..

Joker vind ik tot nu toe ook wel goed!

Lucifers

Avatar

Sand "Vind er niet veel spectaculair aan de trailer..

Harley Quin gaat sowieso wel de show stelen denk ik maar de rest van the Squad boeien me "nog" niet echt..

Joker vind ik tot nu toe ook wel goed!"


Heb geloof Sand! David Ayer (regisseur) gaat een gruwelijke film afleveren, het is alleen jammer dat het nog een jaar duurt, voordat ik een "i told you so" kan schrijven.

En de Joker is goed hé;)

benjamin

Avatar

maluku1992 "Ben benieuwd hoe Marvel hierop gaat inspelen"
Door films te blijven maken zeker. Hoe anders?

Ed Crane

Avatar

benjamin "Door films te blijven maken zeker. Hoe anders?"


Door zich door elkaar te laten beïnvloeden en met elkaar te wedijveren, of het nu is door dingen van elkaar over te nemen of zich juist tegen elkaar af te zetten. Zoals ook met de comics al gebeurt sinds beiden bestaan.

weszz

Avatar

LOCKDOWN "The joker, z'n stem, z'n houding.......zoooooo AWESOME!!! Maar ze zien er allemaal heel goed uit, Margot Robbie, Will Smith enz. Jammer dat het nog een jaar duurt.......
Maar, Step aside marvel...... its DCs turn to steal the spotlights."


ben fan van marvel en van DC(yes it is possible) maar mijn voorkeur gaat toch naar DC. Is voor mij net iets grauwer en donkere...meer mysterie en het voelt allemaal wat...volwassener aan. Ben echt benieuwd! Maar Deadpool blijft ook een persoonlijk favoriet :E

DeMuizenkoning

Avatar

jaime91 "Allereerst tof dat ze de trailer toch online gezet hebben!

Het is inmiddels wel duidelijk dat DC voor een totaal andere sfeer gaat dan Marvel maar toch vind ik de sfeer in deze trailer nog rauwer en duisterder dan die in de Batman V Superman trailer. En dat vind ik super tof. Aangezien deze film gaat om een groepje badguys. Ik hoop dan ook, dat ze op het eind van deze film nog steeds badguys zijn.

Ik vind het design voor de personages ook heel erg tof! Vooral de look van Killer Croc. Wow wat ziet die er gruwelijk tof uit! Harley Quinn is duidelijk een iets andere Harley dan die uit de cartoons/games en comics. Ze heeft niet die kenmerkende stem, maar ik hoop dat ze toch voor een groot deel hetzelfde personage blijft. Will Smith heeft ook duidelijk een groot aandeel in deze trailer, en ik heb daar niet zo'n probleem mee vooralsnog. Ik ben een Will Smith fan maar ik vind wel dat Deadpool niet de hoofdrol moet krijgen. Rick Flagg is de leider van de Suicide Squad niet Deadpool. Dat idee krijg ik hier niet echt.

En dan Jared Leto. Bij de release van zijn foto was ik al helemaal overdonderd en enthousiast en dat ben ik nog steeds maar ik maak me ook een klein beetje zorgen. Zijn look is nogmaals fantastisch! Net als zijn stem. Ik vind hem zo creepy, en zo hoort de Joker te zijn. Maar ik hoop ook dat hij zijn humor niet kwijt is. Ondanks dat de Joker geniet van het pijnigen van mensen, heeft hij de naam Joker natuurlijk niet voor niets. Hopelijk komt er dus zowel bij Harley als bij Joker nog wat humor kijken. Ondanks dat DC niet voor humor gaat, hoort er bij de Joker wel wat zwarte komedie.

Maar ik ben heel erg enthousiast! Ik hou van de sfeer, het ziet er in zijn geheel fantastisch uit! En ik kan niet wachten op meer!"


+1
Denk er precies zo over :+

Alleen even een vraagje voor de ultieme comic fans en bollebozen onder ons, ook al is dit misschien een onnozele vraag; ik had begrepen dat Harley Quinn uitendelijk (een soort van) relatie krijgt met The Joker, beetje raar dat als hij haar daadwerkelijk heeft gemarteld dat ze nog iets met hem wilt hebben te maken niet? Of is ze gewoon gedeeltelijk haar geheugen kwijt of gewoon bang van hem of zo?

jaime91

Avatar

DeMuizenkoning "+1
Denk er precies zo over :+

Alleen even een vraagje voor de ultieme comic fans en bollebozen onder ons, ook al is dit misschien een onnozele vraag; ik had begrepen dat Harley Quinn uitendelijk (een soort van) relatie krijgt met The Joker, beetje raar dat als hij haar daadwerkelijk heeft gemarteld dat ze nog iets met hem wilt hebben te maken niet? Of is ze gewoon gedeeltelijk haar geheugen kwijt of gewoon bang van hem of zo?"


Ze is in de comics/tv serie en games geobsedeerd door de Joker. Haar echte naam is Harleen Quinzel en ze was een psychoanalist die werkte in het Arham gekkenhuis. Langzaam maar zeker raakte ze steeds meer geobsedeerd door de Joker en uiteindelijk wordt ze inderdaad verliefd op hem. De relatie tussen die 2 is natuurlijk vanuit Jokers kant niet pure liefde. Hij doet haar vaak pijn, geestelijk en lichamelijk maar hij geeft ook wel om haar.

Kortom zij laat zich gewoon steeds gebruiken door haar puddin zoals ze hem vaak noemt. Een soort van rare SM relatie waarbij Harley onderdanig is en Joker haar meester.

jaime91

Avatar

airbender "Ik denk niet dat Joker verliefd is op Harley, psychopaten kunnen dat niet."


Het zal niet pure liefde zijn inderdaad omdat hij haar ook vaak in de steek laat. Hij geeft vooral om zichzelf maar toch betekend zij wel wat voor hem. Achter op haar jack is ook duidelijk te zien dat ze eigendom is van Mister J.
afbeelding

Koroshiya1

Avatar

Trailer ziet er geinig uit, maar is er nou werkelijk niemand die dit op een ontzettende rip-off van "Batman: Assault on Arkham" vindt lijken?
Ach... misschien ben ik ook wel de enige die de DCU-animated films kijkt... zijn sowieso vetter dan de gewone films.

Steve-O

Avatar

Ed Crane "Dat leek ook mij het meest logisch, totdat hierboven gewezen werd op wat lijkt op Quinsel die op een tafel gegooid wordt. (Ook kan het wishful thinking van mijn kant zijn, omdat ik hoop dat het hele Robin gebeuren, ook in BvS, vooral eastereggs blijven, of beperkt blijft tot eventueel een flashbackje hier en daar, zodat het pas echt allemaal verteld wordt in een Under The Red Hood-achtige Batman-film)"

Gaaf toch, dat de rode draad van Under the Red Hood zo al door de films heenloopt, ik begin steeds meer te denken dat de solo Batman film echt een vervolg is en niet een regelrechte prequel.

DeMuizenkoning

Avatar

jaime91 "Ze is in de comics/tv serie en games geobsedeerd door de Joker. Haar echte naam is Harleen Quinzel en ze was een psychoanalist die werkte in het Arham gekkenhuis. Langzaam maar zeker raakte ze steeds meer geobsedeerd door de Joker en uiteindelijk wordt ze inderdaad verliefd op hem. De relatie tussen die 2 is natuurlijk vanuit Jokers kant niet pure liefde. Hij doet haar vaak pijn, geestelijk en lichamelijk maar hij geeft ook wel om haar.

Kortom zij laat zich gewoon steeds gebruiken door haar puddin zoals ze hem vaak noemt. Een soort van rare SM relatie waarbij Harley onderdanig is en Joker haar meester."


Ah oke bedankt! Smiley face

Roeltje

Avatar

Ik heb echt verbaasd zitten kijken naar deze trailer!! Wat een prachtige sfeer!! Dit wordt echt genieten! Prachtig!

Solid

Avatar

Vette trailer, sfeer doet me aan The dark Knight denken, om naar uit te kijken dus!

Lindesfarne

Avatar

Bij het zien van de eerste foto van de Joker, enkele maanden geleden, was ik redelijk sceptisch. Zoals veel mensen vond ik de tattoos redelijk overdreven en die grill zag er ook maar bizar uit.

Maar nu, na het zien van beide trailers (BvS en Suicide Squad), zie je dat Batman en The Joker een serieuze geschiedenis hebben.

Zo denk ik dat, omdat ze zo'n lange geschiedenis hebben, de grill er is omdat Batman Joker's tanden er wel al eens zou kunnen uitgeklopt hebben.

Die langlopende vete tussen die twee zal veel achtergrond krijgen en veel zaken die nu bizar lijken, in een begrijpbare context zetten.

M0vieFreak

Avatar

EPIC! EPIC!! EPIC!!! :W Dit ziet er erg prachtig en geweldig uit! Heeft een The Dark Knight gevoel met een horror vibe lijkt wel. Ookal zien we sommigen kort, ze hebben allemaal een zeer goede uitstraling. T+) Will Smith in zijn Deadshot pak ziet ook bruut uit! Harley Quinn, Killer Kroc ziet er ook prachtig uit! De rest ook. En Joker ziet er in een goede manier sick en creepy uit! Een Joker die we eerder niet hebben gezien. De stem past perfect bij hem. De film word epic, ik kan niet wachten. T+)

horizon

Avatar

Dit is een best goede trailer. Jammer van de getoonde helikopter crash. Maar niet zeuren muziek en beeld waren goed. De focus wordt wel heel erg op Quinn gelegd.

M0vieFreak

Avatar

Nu al meerdere malen de trailer gezien en het blijft een prachtig goede epische trailer! :W

Golden Ghost

Avatar

Wat een heerlijke trailer. Beetje duister, super muziek er onder die perfect de sfeer versterkt en ze laten ook niet meteen alle hoogtepunten zien. Wordt een must see als ik dit zo zie.

Poltergeist

Avatar

Wat een geweldige trailer. Ik denk dat met BvS en Suicide Squad, DC goud in handen heeft.

Ed Crane

Avatar

Golden Ghost "Wat een heerlijke trailer. Beetje duister, super muziek er onder die perfect de sfeer versterkt en ze laten ook niet meteen alle hoogtepunten zien. Wordt een must see als ik dit zo zie."


Volgens mij toch wel wat, als we de beelden goed bekijken en duiden. Volgens mij zien we zelfs het ontstaan van The Joker in die witte vloeistof, het ontstaan van alter ego Harley Quinn (zoals gezegd), die Japanse chick die hari kiri pleegt, toch?... Maar volgens mij houden ze wel goed geheim wat nu precies de missie is van de Suicide Squad.

Ed Crane

Avatar

airbender "Same. Tbh ik kijk nu meer uit naar Suicide Squad dan BvS :P"


En beiden binnen ongeveer een (ruim) half jaar van elkaar T+)

Ed Crane

Avatar

airbender "In de trailer zien we Cara/Enchantress nooit met de gang, denk dat zij, zoals gespeculeerd wordt, de missie is. Of Joker is de missie. Of beide."


Aan Cara heb ik ook gedacht (wat betreft de inhoud van deze film dan ;)) en volgens mij is zij ook de enige met superkrachten en dat soort lui wilden ze juist wegstoppen. Dus lijkt me idd logisch, al houden ze het wel geheim. Ze heeft in de trailer wel iets zieligs over zich, alsof ze eerder een onbegrepen freak is dan werkelijk slecht. Het verhaal zou daar op in kunnen spelen en er (naar pulpmaatstaven) nog een mooi tragisch verhaal/ personage van kunnen maken ook.

Ed Crane

Avatar

Laten we het hopen :+

Steve-O

Avatar

Enchantress de missie? We zien haar samen met Rick, lijkt me stug dat zij de missie is.. En wat 'slecht' betekent, ze zijn allemaal zo'n beetje antihelden in dit, los van de Joker natuurlijk. Hier krijgen ze juist meer diepgang dan ze normaliter zouden krijgen als ze gewoon de slechterik van de heldenfilm zouden spelen. Ayer zei dat dit bad vs evil is dus ik ben wel erg benieuwd wat/wie dat evil nou is... Dat houden ze inderdaad goed geheim.

Ed Crane

Avatar

Steve-O "Enchantress de missie? We zien haar samen met Rick, lijkt me stug dat zij de missie is.. En wat 'slecht' betekent, ze zijn allemaal zo'n beetje antihelden in dit, los van de Joker natuurlijk. Hier krijgen ze juist meer diepgang dan ze normaliter zouden krijgen als ze gewoon de slechterik van de heldenfilm zouden spelen. Ayer zei dat dit bad vs evil is dus ik ben wel erg benieuwd wat/wie dat evil nou is... Dat houden ze inderdaad goed geheim."


Wat de missie ook is, je kunt er donder op zeggen dat de Squad zich uiteindelijk tegen de opdrachtgevers keert. Dat what's-her-name de opdrachtgeefster (Viola Davis) Enchantress gewoon wil vangen/ neutraliseren omdat ze superkrachten heeft en per definitie als bedreiging wordt gezien. Het lijkt me ook typisch zoiets dat de Squad gedoublecrossed wordt door 'Viola Davis' én dat ze inzien dat Enchantress zo slecht nog niet is, waarna Enchantress zich bij de Squad aansluit en ze zich als groep tegen hun opdrachtgever keren en/ of Arkham gaan bestormen en lui gaan uitbreken incl. The Joker. Zoiets is m'n gok.

Frietgezicht

Avatar

Koroshiya1 "
Ach... misschien ben ik ook wel de enige die de DCU-animated films kijkt... zijn sowieso vetter dan de gewone films."


Ja jij bent uniek. Mag ik je aanraken?

NieuwsFilm