TV-tips voor komende week

Clint Eastwood!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

For a Few Dollars More (1965)

Zaterdag 18 juli om 22:00 op Veronica

Eastwood is een premiejager die het bloedige spoor volgt van El Indio, de beruchtste bandiet die ooit het gebied geteisterd heeft. Zijn meedogenloze rivaal, Kolonel Mortimer (Lee Van Cleef, High Noon) is echter ook van plan om El Indio als eerste te grijpen... dood of levend!
Bekijk de afbeelding

Contact (1997)

Zondag 19 juli om 20:00 op FOX

Ellie is van kinds af aan al geïntrigeerd door de vraag of er alleen op aarde mensen leven. Haar hele leven wijdt zij aan de zoektocht naar zogenaamd intelligente radiosignalen vanuit de ruimte. Als ze een signaal opvangt van de ster Vega, breekt de hel los. Alle landen verenigen zich om de boodschap te ontcijferen.
Bekijk de afbeelding

Gran Torino (2008)

Maandag 20 juli om 20:30 op Veronica

Het leven van de gepensioneerde monteur Walt Kowalski bestaat uit doe-het-zelven, bier drinken en de maandelijkse knipbeurt bij de kapper. Hij is een verbitterde veteraan van de Koreaanse oorlog. Behalve zijn hond Daisy vertrouwt hij niemand genoeg om zijn zonden tegen op te biechten.Zijn buren zijn allemaal verhuisd of overleden. De nieuwe buren zijn immigranten uit Hmong waar hij een gruwelijke hekel aan heeft. Walt zit eigenlijk te wachten op het einde van zijn leven. Totdat iemand 's nachts probeert zijn Gran Torino te stelen. De auto glimt nog even mooi als op de dag dat Walt hem decennia geleden zelf van de montagelijn haalde. De poging tot diefstal brengt de verlegen tiener Thao in zijn leven. Deze buurjongen wordt onder druk gezet door Hmong-bendeleden om de auto te jatten. Maar omdat Walt zowel de roof als de bende tegenhoudt, wordt hij tegen zijn zin de held van de buurt.
Bekijk de afbeelding

Emma (1996)

Dinsdag 21 juli om 20:30 op RTL8

Emma Woodhouse bemoeit zich constant met andermans zaken, en probeert telkens mannen en vrouwen bij elkaar te brengen die totaal niet bij elkaar passen. Ondertussen heeft ze totaal geen idee van haar eigen gevoelens, en haar relatie met de aardige Mr. Knightly.
Bekijk de afbeelding

Morte a Venezia (1971)

Woensdag 22 juli om 20:40 op Canvas

Gustav von Aschenbach, een oude Duitse componist, is met vakantie in Venetië. Op een avond wordt hij getroffen door de schoonheid van Tadzio, een jonge Pool die in hetzelfde hotel verblijft. Het beeld van de jongeman laat hem niet meer los.
Bekijk de afbeelding

The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Donderdag 23 juli om 20:30 op Veronica

Een oude man heeft goudstukken begraven in een graf en men is dan ook op zoek naar het graf. Twee mannen zijn erbij als hij de bergplaats opbiecht, maar geen van beiden hoort het helemaal. Ze zullen daarom bij elkaar moeten blijven. Een derde man voegt zich bij hen.
Bekijk de afbeelding

Festen (1998)

Vrijdag 24 juli om 23:25 op NPO2
Regie:

De vader van de familie, Helge Klingenfeldt, (Moritzen) wordt 60 jaar en er wordt een groot feest gehouden. Er zijn nog wat spanningen binnen de familie vanwege de zelfmoord van één van Helge's dochters enkele weken terug. Dit wordt natuurlijk voor de gasten zoveel mogelijk verborgen, totdat zoon Christian (Thomsen) na het diner een speech geeft, waarbij de waarheid over de geliefde Helge naar boven komt.



NieuwsFilm

meest populair