'Ant-Man' ontwijkt een hoop kogels in nieuwe clip

In een ander fragment is hij zijn leven niet zeker op de dansvloer en ontsnapt hij uit de cel.

Het valt niet te ontkennen dat Marvel veel vaart heeft gezet achter de promotiecampagne van Ant-Man. Of dit nou te maken heeft met de anonimiteit of het wankelende vertrouwen in het project: inmiddels zijn er stapels trailers, tv-spots en clips voorbij gesjokt. Zeker nu we nog maar een weekje te gaan hebben zullen liefhebbers niet meer geplaagd willen worden met de korte fragmenten, maar desondanks hebben we er een drietal gevonden waarin Scott Lang (Paul Rudd) de benen moet nemen wegens alles vernietigende (voor zijn gevoel grote) kogels en dansende clubgangers.







De film van regisseur Peyton Reed introduceert een nieuwe held in het superhelden-universum van Marvel. Wanneer Hank Pym (Michael Douglas) zijn geliefde Ant-Man-technologie misbruikt ziet worden, schakelt hij de hulp in van Scott Lang, een dief. Samen, met behulp van Pym's vervreemde dochter en de crew van Lang, stippelen ze een roof uit die merkwaardig genoeg de wereld van de ondergang kan redden.

23 Juli zal Ant-Man te zien zijn. Rudd en Douglas worden vergezeld door namen zoals Evangeline Lilly, Corey Stoll en Michael Peña.



NieuwsFilm

meest populair