Amal en George Clooney willen een kind

Even geleden zat de acteur er nog niet op te wachten, maar nu is hij er klaar voor.

Vaderschap heeft niet hoog op de lijst van George Clooney gestaan, maar nu tien maanden na de bruiloft is de acteur er helemaal klaar voor en is het krijgen van een kindje een van zijn prioriteiten.

"Ze hebben besloten dat het tijd is," aldus een bron. "Amal neemt momenteel geen extra werk aan en werkt de zaken af die ze nog heeft liggen."

Een vriend van het stel heeft zelfs laten weten dat Amal volgend jaar een kindje hoopt te verwelkomen. Precies op tijd om in hun nieuwe huis te gaan wonen in Engeland, welk momenteel wordt gerenoveerd. "De inrichting van de kinderkamer is ook al besproken," aldus een bekende van het stel. "Het zou allemaal klaar moeten zijn voor de kerst."

Even geleden liet George nog in een interview weten dat hij en Amal nog niet bezig waren met het krijgen van kinderen. "Ik denk er niet echt aan," aldus de 54-jarige acteur. "Ik bedoel, ik heb er aan gedacht, maar het staat niet hoog op mijn lijstje. De laatste tijd wordt het mij veel gevraagd, zeker nu ik ben getrouwd en ik in een film speel met kinderen."

Wat zou er toch veranderd zijn dat het nu wel hoog op zijn lijstje staat?



NieuwsFilm

meest populair