Algemeen

Nieuwe blik op Finn en Chewbacca uit 'Star Wars: The Force Awakens'

Over 150 dagen draait de zevende Star Wars in de bioscoop.

door Bram de Groot op 19.07.2015 om 13:52 in Algemeen
Het duurt nog zo'n 150 dagen en dan draait Star Wars: The Force Awakens in de wereldwijde bioscoopzalen. Komende maanden kunnen we ons opmaken voor een (nog) intensiever charmeoffensief. Hieronder zie je een nieuwe indruk op twee belangrijke personages uit de zevende Star Wars[/i]-film.

De afbeelding is door John Boyega verspreid. Hij speelt de belangrijke nieuwkomer Finn. Naast hem zien we één van de terugkerende personages, Chewbacca die opnieuw ingevuld wordt door Peter Mayhew.

🎯

Een foto die door john_boyega is geplaatst opDe afbeelding maakt onderdeel uit van banner waarop ook Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver), Captain Phasma (Gwendoline Christie), een Flametrooper en de nieuwe TIE Fighters te zien zijn.Uiteraard zagen we eerder al twee zeer fraaie trailers voorbijkomen van J.J. Abrams' sci-fi film die op 16 december in de bioscoop draait. Hieronder nogmaals de gave en ook onthullende video die werd uitgezonden tijdens Comic Con:2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jantje123

Avatar

Lijkt op een fanboy die chewbacca naast zich heeft gephotoshopt

meanrat

Avatar

Ik heb nooit de populariteit van Chewbacca begrepen. Zijn irritante gegrom komt zo zeurderig uit zijn keelgat dat ik hem niet kan uitstaan!

NieuwsFilm

meest populair