Algemeen

Eerste 'Blade' overduidelijk favoriet

Een vierde Blade vinden we veelal niet nodig.

door Bram de Groot op 19.07.2015 om 14:44 in Algemeen
Verleden week plaatsten we een POLL over de drie Blade-films. We vroegen welk deel jouw favoriet is. De uitslag is overduidelijk: Stephen Norringtons Blade, het eerste deel uit 1998, wint met 57 procent van de ruim 700 stemmen.

Het tweede deel, Guillermo del Toro's Blade II, is ook redelijk geliefd met 36 procent van de stemmen. David S. Goyers Blade: Trinity, het derde en vermoedelijk laatste deel in de Blade-reeks met acteur Wesley Snipes, kwam uit op alsnog 7 procent van de stemmen.

In een lijstje ziet de uitslag er als volgt uit:

1. Blade - 57%
2. Blade II - 36%
3. Blade: Trinity - 7%

Uit de reacties onder de POLL bleek dat het merendeel niet echt zit te wachten op een vierde Blade, iets dat Snipes graag ziet gebeuren. De rechten liggen weer bij Marvel Studios en vooralsnog komt de supervampier niet in de plannen voor. En mocht dit wel gebeuren dan lijkt de kans groot dat Marvel Studios Snipes vervangt door een nieuw en vast jonger gezicht.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Ik weet niet hoor, maar de tweede Blade is overduidelijk de beste. Wesley Snipes, Luke Goss (die ook de villain speelt in Hellboy II) en Guillermo del Toro!!

Totalmovie

Avatar

De soundtracks zijn bij alle delen geweldig !

Trixeon

Avatar

ridjieddo "Ik weet niet hoor, maar de tweede Blade is overduidelijk de beste. Wesley Snipes, Luke Goss (die ook de villain speelt in Hellboy II) en Guillermo del Toro!!"
Dat vind jij anderen vinden dat blijkbaar niet. Het is kwestie van smaak. Ik vind deel een ook de beste van de drie, maar dat is mijn mening.

YOLO

Avatar

Trixeon "Ik vind deel een ook de beste van de drie, maar dat is mijn mening."
En ik deel jouw mening mbt het 1e deel van Blade die veel superior is dan het uitermate zwakke 2e deel.

Trixeon

Avatar

Deel 2 was niet slecht, maar hewoon minder. Iets waar veel vervolg films mee te maken hebben. Deel 3 was echt matig vooral dracula vond ik slecht gedaan

NieuwsFilm

meest populair