Adam Sandler wil tweede kans voor 'The Ridiculous 6'

Hij wilde niemand beledigen met de Netflix-film.

Adam Sandler gaat eindelijk in op de controverse rond zijn Netflix-project The Ridiculous Six. Die ontstond nadat enkele Indianen van de set van de film liepen, in april. De acteurs noemden racistische grappen als oorzaak. Maar volgens Sandler probeert hij niemand te beledigen. ”Het was gewoon een misverstand en zodra de film uitkomt, zal alles opgelost worden,” vertelde de acteur.

”Ik heb met een paar acteurs gesproken op de set en hen uitgelegd, dat het echt de bedoeling is om een grappige film te maken,” vertelde hij verder. ”Het gaat echt over Indianen die vriendelijk zijn tegen mijn personage, en het draait om hun familie en dat ze goede mensen zijn. Ze worden helemaal niet belachelijk gemaakt. Het is een pro-Indianen film. Dus hopelijk, als mensen hem te zien krijgen, zullen de mensen die zich beledigd voelden op de set, en wegliepen, zich realiseren dat het niet zo bedoeld was. Dat het uit zijn context gehaald was.”

De castleden die uit de productie gestapt waren meldden dat de film veel onjuistheden over hun cultuur bevatte en dat Sandler weigerde daar iets mee te doen. Daarnaast zouden de grappen racistisch zijn, met personagenamen als Beaver’s Breath en No Bra. Voorlopig is het nog even wachten op de film, die volgend jaar naar Netflix komt.

NieuwsFilm

meest populair