'Nasty Baby' met Kristen Wiig grote winnaar bij Outfest

Jaarlijks event promoot films over homoseksuele onderwerpen.

Bij het 2015 Outfest Los Angeles LGBT Film Festival is Nasty Baby van Sebastian Silva uitgeroepen tot een van de winnaars. De film kreeg de prijs van de jury voor beste film van Amerikaanse bodem.

Nasty Baby gaat over een homokoppel, dat probeert een kind te krijgen met behulp van een vriendin, gespeeld door Kristen Wiig. De film zou eigenlijk eind vorig jaar in première gaan op het filmfestival van Toronto, alleen werd het einde als te controversieel gezien. Silva werd gevraagd dit aan te passen, wat hij weigerde. De film werd hierdoor niet geselecteerd werd voor Toronto. Nasty Baby ging uiteindelijk in première op het Sundance filmfestival.

Andere winnaars van Outfest waren Fourth Man Out van Andrew Nackman en de documentaire The Glamour and the Squalor die door het publiek werden gekozen tot beste speelfilm en docu. De jury koos Everlasting Love van Marcal Fores tot beste internationale film en A Sinner in Mecca van Parvez Sharma tot beste documentaire.

Het 2015 Outfest Los Angeles LGBT Film Festival ging op 9 juli van start en sloot zondagavond af met de screening van The New Girlfriend met Romain Duris en Anais Demoustier.



NieuwsFilm

meest populair