Dode man gevonden in het zwembad van Demi Moore

De actrice kon het verschrikkelijke nieuws niet geloven.

Een 21-jarige man, die niet kon zwemmen, is uitgegleden en in het zwembad van Demi Moore gevallen. Het slachtoffer is verdronken en gevonden op de bodem van het zwembad van de actrice in West Hollywood. De avond ervoor werd er nog een feestje gegeven bij het zwembad.

Politie heeft gemeld dat Demi Moore niet thuis was en al enige tijd uit de stad was voor haar werk. Ook hebben zij verklaard dat ze er zeker van zijn dat het om een ongeluk gaat.

Buren hebben laten weten dat de drie kinderen van de actrice al enkele weken, dag in dag uit, feestjes geven bij het zwembad. Het slachtoffer zou door de assistente van Demi Moore zijn uitgenodigd voor een feest.

Demi kon het niet geloven toen ze het verschrikkelijke nieuws hoorde. "Ik was in absolute shock," aldus de 52-jarige actrice in een verklaring. "Het verlies van een kind is een ongelooflijke tragedie en mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van deze jongeman. Hopelijk kunnen jullie de privacy respecteren van iedereen die hierbij betrokken is."



NieuwsFilm

meest populair