Leonardo DiCaprio heeft amper tekst in 'The Revenant'

De eerste trailer belooft in ieder geval een nieuwe topper van Alejandro González Iñárritu.

Voor wie bijvoorbeeld The Wolf of Wall Street heeft gezien weet dat Leonardo DiCaprio geen moeite heeft met het spelen van een personage die zichzelf graag hoort praten. In Alejandro González Iñárritu's The Revenant, waarvan onlangs de trailer verscheen, zal dit behoorlijk anders zijn.

Tegenover Grantland vergeleek DiCaprio zijn werk aan de film, waarin hij de rol speelt van Hugh Glass, met eerdere rollen: "Het was een ander soort van uitdaging voor me, aangezien ik een hoop praatlustige personages heb gespeeld. Het was echt iets dat ik wilde uitproberen, het spelen van een personage dat bijna niets zegt. Hoe breng je een emotionele tocht samen met de angsten van deze man.... Zonder woorden?"

In de verfilming van 'The Revenant: A Novel of Revenge' van Michael Punke speelt DiCaprio de pelsjager Hugh Glass. Hij wordt aangevallen en ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Vervolgens wordt hij beroofd door zijn lijfwachten en zij laten hem zwaar gewond achter. Als Glass bijkomt, zoekt hij wraak. Zijn eenzame zoektocht naar de lijfwachten leidt hem door een enorm uitgetrokken en woest landschap.

Hieronder nogmaals de trailer van The Revenant, te zien vanaf 14 januari, waarin onder meer ook Tom Hardy, Will Poulter en Domhnall Gleeson te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair