Verzoek aan Demi Moore om begrafeniskosten te betalen

De familie van het 21-jarige slachtoffer is niet rijk en hulp zou welkom zijn.

Afgelopen weekend werd Edenilson Valle dood gevonden in het zwembad van Demi Moore. Een vriend van het 21-jarige slachtoffer heeft de 52-jarige actrice nu verzocht om de begrafeniskosten te betalen. De familie van Edenilson is namelijk 'niet rijk' volgens de vriend.

"Ze was niet aanwezig tijdens het ongeluk maar als ze zou willen helpen zou dat geweldig zijn. Ze is rijk en het zou fijn zijn als iemand kan helpen. Het is een tragedie en alle hulp - geld of sympathie - zal de pijn verzachten," aldus de vriend. "Ze moeten helpen, want het zijn moeilijke tijden. Ik weet zeker dat ze wil helpen, we moeten even afwachten. Zijn familie is niet erg rijk en een begrafenis is duur."

Demi heeft laten weten dat ze 'in absolute shock' was toen ze het nieuws van het ongeluk hoorde. Het slachtoffer, Edenilson Valle, studeerde aan California State University Northridge en had zomervakantie. Dit najaar zou hij starten met het derde jaar van zijn studie. Momenteel is er nog steeds een onderzoek gaande, maar de politie gaat uit van een ongeluk.

NieuwsFilm

meest populair