Simon Kinberg schrijft script 'Logan's Run'-remake

De remake wordt al enkele jaren ontwikkeld door Warner Bros.

Simon Kinberg (schrijver/producent van veel van de nieuwe X-Men en Star Wars-films) zal het script schrijven van de Logan's Run-remake die Warner Bros. al jaren ontwikkelt. Kinberg zal een eerste versie van het script schrijven en een andere schrijver zal deze versie naar waarschijnlijk oppoetsen. Joel Silver zal de film ondertussen produceren.

Het project is een verfilming van het boek van William F. Nolan uit 1967, dat gaat over een toekomstige samenleving die mensen executeert op het moment dat ze een bepaalde leeftijd bereiken. Zij die aan deze executie willen ontsnappen worden 'Runners' genoemd en worden opgejaagd door zogenaamde 'Sandmen'. Logan is een Sandman die zelf op de vlucht moet slaan wanneer hij sympathie toont voor de situatie vam een groep arbeiders die Runners worden.

In de afgelopen jaren hebben Alex Garland, Will Beall en Christopher McQuarria allen hun vingers gebrand aan het schrijven van een script en werden Bryan Singer en Nicolas Winding Refn genoemd als mogelijke regisseurs.



NieuwsFilm

meest populair