John Stamos verlaat afkickkliniek

De zomer is heftig begonnen voor de acteur.

De zomer is heftig begonnen voor John Stamos. De 51-jarige acteur was niet meer gezien sinds zijn arrestatie op 12 juni, maar hij is er nu helemaal klaar voor. Na een maand in een afkickkliniek laat hij weten dat hij "dankbaar is voor de liefde en steun die hij heeft mogen ontvangen van familie en vrienden".

De politie van Beverly Hills kreeg op 12 juni rond kwart voor acht in de avond een melding van een mogelijke dronken bestuurder. Even later werd John, die dronken in zijn auto werd aangetroffen, aangehouden door de politie. Na de aanhouding werd hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een behandeling. Hij had zoveel gedronken dat agenten zich zorgen maakten en hem naar het ziekenhuis brachten. In het ziekenhuis heeft John toen de beslissing genomen om deel te nemen aan een programma om van zijn alcoholverslaving af te komen.

Nu zijn conditie het weer toelaat kan hij starten met zijn werk voor de spinoff van zijn geliefde show Full House die in 2016 op Netflix te zien zal zijn. Wel zal de acteur in september nog voor de rechter moeten verschijnen voor zijn arrestatie.



NieuwsFilm

meest populair