Concept-art 'Kung Fu Panda 3' onthult het Panda-dorp

Po keert terug bij zijn familie, uiteraard niet zonder slag of stoot.

Ondertussen hebben we al de trailer voorbij zien komen van Kung Fu Panda 3. In de animatiefilm van DreamWorks Animation en regisseurs Jennifer Yuh en Alessandro Carloni zien we onder meer hoe de panda Po (Jack Black) zijn familie leert kennen. Via Entertainment Weekly is er concept-art verschenen van het Panda dorp, ook al kortstondig te zien aan het einde van het tweede deel, Kung Fu Panda 2 (2011).

Het bijhorende commentaar van production designer Raymond Zibach: "We proberen dit te beleven door de ogen van Po, zodat we het echt speciaal voor hem maken. Het feit dat hij opnieuw andere panda's ontmoet en hun manier van leven leert kennen, is magisch voor hem aangezien hij dacht dat niets van dat ooit bestond."

Kung Fu Panda 3 staat gepland voor 13 april 2016. Klik voor een vergroting:











In de derde Kung Fu Panda wordt Po herenigd met zijn biologische vader Li (Bryan Cranston). Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.



NieuwsFilm

meest populair