Video

Nieuwe trailer 'Sicario' van Denis Villeneuve

Mysterieus misdaaddrama met Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin en Jon Bernthal.

door Bram de Groot op 30.07.2015 om 12:27 in Video
Hieronder kun je afstemmen op de tweede trailer van het mysterieuze misdaaddrama Sicario van regisseur Denis Villeneuve (Incendies, Enemy) en met namen als Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin en Jon Bernthal.

De titel Scicario betekent in het Nederlands huurmoordenaar. Op 8 oktober gaat de film in première in de Nederlandse filmtheaters.

Sicario speelt zich vooral af in het gevaarlijke grensgebied tussen de Verenigde Staten en Mexico. Hier zijn drugslords de baas en er gelden amper regels. FBI-agente Kate Macy (Blunt) komt erachter dat de overheid een geheime organisatie in het leven heeft geroepen om een internationale drugssmokkelroute te onderhouden. In de ogen van twee overheidsagenten is Kate de ideale kandidate om hun grootste concurrent uit te schakelen: een gevaarlijke Mexicaanse drugsbaas.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DeMuizenkoning

Avatar

Ook al heb ik gigantisch veel zin om deze trailer te kijken, laat hem toch aan me voorbij gaan. Dennis Villeneuve's vorige films (Incendies, Prisoners en Enemy) waren grandioos, dus kijk ook héél erg uit naar deze film!

thehungergames

Avatar

DeMuizenkoning "Ook al heb ik gigantisch veel zin om deze trailer te kijken, laat hem toch aan me voorbij gaan. Dennis Villeneuve's vorige films (Incendies, Prisoners en Enemy) waren grandioos, dus kijk ook héél erg uit naar deze film!"


Dit is eigenlijk een kortere versie van de vorige trailer, laat geen nieuwe beelden zien. Je kan hem dus met een gerust hart kijken.

NieuwsFilm

meest populair