Inbrekers stelen van Rob Schneider 'n zeldzame honkbalkaart

Het klassieke kaartje is kennelijk 175.000 dollar waard.

Komediant Rob Schneider heeft waarschijnlijk een onaangenaam weekend achter de rug. Afgelopen vrijdag, toen hij de première van Joe Dirt 2: Beautiful Loser bijwoonde, werd zijn huis ingebroken. Het landhuis, welk in Los Angeles gestationeerd is, werd van enkele waardevolle zaken beroofd, zoals de diamanten verlovingsring van Schneiders vrouw en een Cartier horloge. Het meest kostbare object? Een honkbalkaartje van Willie Mays uit 1951.

Er wordt gerapporteerd dat het kaartje (in uitstekende conditie) zo'n 175.000 dollar waard is en zodoende de grootste buit vertegenwoordigt. De 51-jarige Amerikaan is een beroemde verzamelaar van honkbalkaarten die uit de jaren '50 en '60 stammen. Helaas voor Schneider vonden de dieven ook nog twee andere Willie Mays kaarten, één uit 1953 en één uit 1971.

Op het moment van de inbraak was er niemand thuis. Zoals boven vermeldt was Schneider naar de première en waren zijn vrouw en kind uit eten. Volgens roddelwebsite TMZ sloegen de inbrekers aan de achterzijde van het huis een ruiten deur in.

Schneider is niet helemaal een ongeluksvogel. Naar verluidt is de prijzige kaart zo zeldzaam, dat het praktisch onmogelijk is om hem te helen. Daarnaast konden de rovers zijn voornaamste kaartencollectie niet vinden. Die behield hij gesepareerd.



NieuwsFilm

meest populair