Channing Tatum officieel in ‘Gambit’

Wat waren de redenen waarom Tatum op de valreep twijfelde?

De kogel is dan toch door de kerk. Ondanks het gerucht dat Channing Tatum uit de superheldenfilm Gambit was gestapt, meldt The Hollywood Reporter dat de acteur alsnog heeft getekend voor de titelrol. Ook lijkt duidelijk waarom Tatum op het laatste moment twijfelde.

THR geeft aan dat 20th Century Fox en Tatum definitief tot een overeenkomst zijn gekomen. Naast dat de ster uit Magic Mike en G.I. Joe de titelrol speelt, zal hij de film ook produceren.

Volgens THR zou Fox te onduidelijk zijn geweest over de invulling van de deal voor meerdere films. Fox ziet in Remy LeBeau a.k.a. Gambit één van de nieuwe dragende mutanten die het gapende gat moeten opvullen die Hugh Jackman (Wolverine) nalaat met zijn vertrek. Gambit krijgt eigen films en optredens in de andere titels in het X-Men universum.

Daarnaast zouden Tatum en Fox discussie hebben gehad over de financiële vergoeding achter af. De superheldenfilm van regisseur Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) staat gepland voor 6 oktober 2016.



NieuwsFilm

meest populair