Video

Clip en "Playing Legends"-featurette 'Straight Outta Compton'

Plus twee B-Roll die een uitgebreide blik geven vanaf de set.

door Bram de Groot op 03.08.2015 om 12:54 in Video
Over twee weken gaat in de States de N.W.A.-biopic Straight Outta Compton van Friday-regisseur F. Gary Gray in première. Hieronder kun je niet alleen kijken naar de eerste clip "50 Dollars", maar ook naar de featurette "Playing Legends" en twee B-Roll video's met beelden van achter de schermen.

In de biopic spelen Neil Brown Jr. (DJ Yella), Aldis Hodge (MC Ren), Corey Hawkins (Dr. Dre), O'Shea Jackson Jr. (Ice Cube) en Jason Mitchell (Eazy-E) de vijf leden van een Amerikaanse hiphop-/gangsta rapgroep. Gedurende de jaren 80 zorgden ze voor flink wat controverse door het gebruik van expliciete teksten, maar was ook erg populair door de sociale kritiek.

Vanaf 3 september draait Straight Outta Compton ook in de Nederlandse bioscoop. Hieronder als eerste de clip met de titel "50 Dollars":

Hieronder de "Playing Legends"-featurette, waarin wordt ingegaan op het spelen van het bekende NWA-vijftal.


Wil je weten hoe het eraan toeging op de set van Straight Outta Compton, dan zie je hieronder twee B-Roll video's:
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lekkergenieten

Avatar

De film is positief ontvangen en heeft momenteel een rating van 90% op RT.Kan niet wachten om deze film te kunnen gaan zien.Er is nog controverse geweest over de trailers.Ze focussen enkel op Ice Cube,Dr Dre en Eazy E in de trailers en daar was ik en vele andere ongerust over.MC Ren en Dj Yella zijn enkel in de achtergrond soms te zien terwijl ze gewoon even belangrijk zijn geweest als de andere leden.MC Ren schreef regelmatig verses voor Eazy E en Dr dre.En Dj Yella was samen met Dr Dre de producers van NWA.MC Ren zelf heeft ook gereageerd en was niet al te blij.

MC Ren took to Twitter to voice his displeasure at the lack of exposure his character has in the Straight Outta Compton trailer, saying "Man fuck these bitches at universal pictures leaving me out the movie trailers tryin to rewrite history." and "When you have bitches work on a hip hop film that don't know shit about hip hop this is what happens. How the hell u leave me out after all".[55]

NieuwsFilm

meest populair