Remake in 't vooruitzicht voor 'Stuart Little'

Michael J. Fox sprak 16 jaar geleden de pratende muis voor het eerst in.

The Tracking Board bericht dat Sony en Red Wagon Entertainment de handen ineenslaan om Stuart Little van schrijver E.B. White opnieuw naar het witte doek te brengen. Het gaat echter niet om een vervolg, maar om een remake. Één die, net als het origineel, live-action beelden met animatie zal combineren.

Het jeugdboek uit 1945 speelde het klaar om drie films tot leven te brengen en een geanimeerde tv-serie die uit dertien afleveringen bestond. De eerste film van Rob Minkoff was een redelijk succes aan de box office, maar de vervolgen kregen dat helaas niet voor elkaar. De eerste twee delen bezaten rollen voor Hugh Laurie en Geena Davis. Michael J. Fox en Nathan Lane spraken respectievelijk de stemmen in van Stuart Little en de huiskat Snowbell.

De plannen van de remake zijn nog kersvers. Veel details bezitten we nog niet, enkel dat producenten Douglas Wick en Lucy Fisher beschreven hebben dat de remake meer humor zal bevatten en naar een film van John Hughes moet ogen. Wat betreft een scenario of een verhaallijn is er nog niets vrijgegeven.

We moeten wel nog even wachten voordat de nieuwste Stuart Little ter wereld komt. Red Wagon Entertainment zal zich namelijk eerst concentreren op de laatste twee films van de Divergent-serie en de remake van de heksenfilm The Craft.



NieuwsFilm

meest populair