Ali Larter bevestigd voor 'Resident Evil: The Final Chapter'

Als we de regisseur en de subtitel moeten geloven, wordt dit de laatste film in de serie.

Wonderbaarlijk nieuws is het mogelijk niet, maar Deadline weet te rapporteren dat actrice Ali Larter weer in de huid van Claire Redfield zal kruipen voor de nieuwste (en mogelijke laatste) Resident Evil-film, Resident Evil: The Final Chapter. De enigen die voorheen gecast zijn in de actie/horror waren Milla Jovovich en Li Bingbing als respectievelijk Alice en Ada Wong.

Vreemd zal het niet zijn voor de liefhebbers van de filmserie. Zus Redfield en haar broer Chris Redfield zijn beiden belangrijke karakters in de spellen die sinds Extinction en Afterlife naar het witte doek gestapt zijn. Wat betreft Chris, gespeeld door Wentworth Miller, weten we nog niets. De twee waren afwezig in het vorige deel, Retribution.

Andere geruchten bekennen dat we binnenkort zullen horen dat de volgende namen ook in The Final Chapter zullen opduiken: Sienna Guillory (Jill Valentine), Spencer Locke (K-Mart), Johann Urb (Leon S. Kennedy) en Shawn Roberts (Albert Wesker).

Jovovich kondigde in juli aan dat men begon met de preproductie. Het filmen zal in september te Zuid-Afrika van start gaan. Paul W.S. Anderson zal voor de vierde keer in de regiestoel kruipen omtrent deze serie. Het scenario is ook van hem afkomstig. Het verhaal zal verder gaan waar Retribution eindigde: Alice moet in een race tegen de klok de kwaadaardige Red Queen uitschakelen voordat de supercomputer de kans krijgt om de laatste restanten van de mensheid te verdelgen.



NieuwsFilm

meest populair