Video

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben huwelijksproblemen in eerste trailer 'By the Sea'

De derde film van Jolie als regisseuse.

door Jan-Peter Rook op 06.08.2015 om 21:29 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van By the Sea, de derde film van regisseuse Angelina Jolie. Na In the Land of Blood and Honey (2011) en Unbroken (2014) komt ze nu met een dramafilm waarin ze zelf de hoofdrol speelt samen met haar echtgenoot Brad Pitt.

By the Sea speelt zich af in het Frankrijk van de jaren zeventig en volgt voormalig danseres Vanessa (Jolie) en haar man Roland (Pitt), een schrijver. Hun huwelijk staat door het vele gereis op instorten. Ze vinden echter rust in een kleine badplaats, waar ze in contact komen met enkele medereizigers en inwoners. Op den duur beginnen Vanessa en Roland langzaam te accepteren wat er allemaal mis is met hun huwelijk en levens.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup en Richard Bohringer. By the Sea komt in Nederland uit op 26 november 2015.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Leuk om een keer op een regenachtige zondag thuis aan te zetten en als die 10 seconden bezig is 2 uur naar de kroeg gaan. Mag hopen dat als ik terug ben die dan wel is afgelopen.

FilmMaster

Avatar

Tja.... lijkt me een vrij duffe film.

meanrat

Avatar

Trailer is goed gemaakt. Onderwerp kan een hele mooie film opleveren. Jolie gun ik haar eerste echte goede film en tot nu toe - als ik de critici mag geloven - heeft ze in haar films een stijgende lijn te pakken. Ik houd deze in de gaten.

Gigan72

Avatar

Eng nek Angelina Jolie:r:r:r

Snap nog steeds niet dat Bratt is weg gegaan bij Jennifer Aniston voor zwelgje

Spijker2

Avatar

Jolie zou t gewoon bij acteren moeten houden, als regisseuze is ze niet geschikt (tot nu toe).

Myridonen

Avatar

Ik vond Unbroken anders wel een mooie film.

NieuwsFilm

meest populair