Aaron Taylor-Johnson en Michael Shannon ook in 'Nocturnal Animals'

Voorheen waren Jake Gyllenhaal en Amy Adams gecast.

Regisseur Tom Ford is druk bezig met zijn tweede film, want inmiddels is het alweer 6 jaar geleden sinds zijn goed ontvangen regiedebuut uitkwam, A Single Man met Colin Firth. Zijn volgende zal wederom gebaseerd worden op een boek, namelijk Tony and Susan van auteur Austin Wright. De film zal echter Nocturnal Animals heten.

In maart vernamen we dat Jake Gyllenhaal en Amy Adams in gesprek waren voor een hoofdrol, wat ondertussen vaststaat. Toen berichtten we eveneens dat Aaron Taylor-Johnson en Joaquin Phoenix mogelijk zouden deelnemen. Volgens Variety is dit nu officieel, hoewel Phoenix vervangen is door Michael Shannon.

De adaptatie bestaat uit twee verhalen. Eentje draait om Susan Morrow (Adams) die van haar ex-man het manuscript van een boek ontvangt. Hij wil haar eerlijke mening over zijn werk horen, terwijl ze elkaar al bijna 20 jaar niet meer hebben gezien. Het andere verhaal ziet hoe de familievakantie van Tony Hastings (Gyllenhaal) plotseling gewelddadig uitvalt.

Taylor-Johnson zal een mysterieuze man spelen die de familievakantie van de Hastings in gevaar brengt en Shannon belichaamt een rechercheur die het gewelddadige incident omtrent de familie Hastings onderzoekt.



NieuwsFilm

meest populair