Kelly Rutherford beschuldigd van kinderontvoering

De Duitse zakenman Giersch wil hoe dan ook de kinderen terug in Monaco.

Kelly Rutherford wordt door de Duitse zakenman, Daniel Giersch, beschuldigd van kinderontvoering. Giersch, de ex-man van Kelly, heeft het zover gekregen dat zijn twee kinderen samen met hun moeder vandaag voor de rechter moeten verschijnen, zodat zij zo snel mogelijk weer naar Monaco worden gebracht.

Vorige week zouden de kinderen al terugkomen naar hun vader, maar moederlief besloot de kinderen niet met het vliegtuig terug te sturen, aangezien geen enkele rechter in de Verenigde Staten de bevoegdheid had om over de voogdij te beslissen.

Giersch wil de kinderen hoe dan ook terug in Monaco hebben en besloot Kelly Rutherford te beschuldigen van kinderontvoering. De advocaat van de actrice heeft in een verklaring laten weten dat Daniel Giersch een deal had gesloten met haar cliënte en dat de kinderen, tot hij zijn visa voor de Verenigde Staten had geregeld, bij hun moeder zouden verblijven. "Kelly en de kinderen zijn erg geduldig geweest met meneer Giersch," aldus de advocate van Kelly. [/i]"Hij zou zijn afspraak na moeten komen en zijn kinderen beschermen van al deze drama."[/i]

NieuwsFilm

meest populair