'The Purge 3' wordt Frank Grillo vs. het systeem

De boel wordt wat meer politiek geladen.

Collider kreeg tijdens de TCA ’15 Frank Grillo te spreken. De acteur tekende onlangs voor The Purge 3 en kon iets over de film onthullen. Zijn personage zal het ditmaal opnemen tegen het systeem dat de Purge geïnstalleerd heeft. De film wordt daarom een stuk politieker dan de voorgaande delen.

”Je krijgt te zien waar hij vandaan komt,” begon Grillo. ”Je leert over zijn oorsprong, en hoe dit hem beïnvloed heeft en wat hij eraan doet om de boel te veranderen. Hij was ooit op hoog niveau actief binnen de wetshandhaving en komt nu in contact met iemand anders, die ook politiek actief is. Ze gaan achter het systeem aan. Het wordt erg interessant. Een erg goede B-film, zoals Death Wish, of een van die Clint Eastwood westerns. Het zal zoiets gaan worden.”

Die ”iemand anders” waar Grillo het over heeft, is het personage van Michael K. Williams, die in het tweede deel ten tonele verscheen als de leider van een groep rebellen die het opnamen tegen rijke mensen. The Purge 3 gaat in juli 2016 in première.



NieuwsFilm

meest populair