Leonardo DiCaprio wint rechtszaak tegen Oops! Magazine

Volgens hen zou de acteur Rihanna hebben bezwangerd en haar kind niet willen.

Op 6 juni rapporteerde roddelwebsite Gossip Cop dat Leonardo DiCaprio tijdens zijn bezoek in Cannes het Franse blad Oops! aanklaagde voor een schadevergoeding van 18.000 euro. Één van hun publicaties uit mei bevat een omslag met een foto van de acteur en zangeres Rihanna en de toegevoegde tekst: "Rihanna zwanger van Leonardo's baby, hij wil de baby niet."

Dezelfde website meldt nu dat de 40-jarige de rechtszaak gewonnen heeft en 8.000 euro ontving in schade- en juridische vergoedingen. Het Franse gerechtshof zou het met DiCaprio eens zijn geweest en vond dat Oops! de privacy wetgeving had geschonden. Het blad moet tevens in hun volgende uitgave ter sprake brengen dat ze het proces verloren. De eigenaar van het blad, Frederic Truskolaski, nam dit slecht op, hoewel hij niet verbaasd was.

"We zagen deze beslissing volledig aankomen, omdat wanneer een magazine in Frankrijk over het leven van een beroemdheid schrijft, worden ze automatisch veroordeeld." Truskolaski liet het daar overigens niet bij. Een slechte verliezer of niet, hij besloot de Wolf of Wall Street-acteur nog even zwart te maken door hem een "viezerik" te noemen, omdat hij altijd met jongere modellen zou daten. Daarnaast beweert hij dat DiCaprio hun blad aanklaagde wegens een "racistische kwestie."

"DiCaprio gaat voortdurend uit met meisjes van Arische komaf, ze hebben altijd blond haar," claimt de eigenaar. "Hij kon het niet uitstaan dat onze magazine zei dat hij een baby zou hebben met een donker meisje."



NieuwsFilm

meest populair