Sharon Stone geeft zichzelf bloot

Stone is tevreden met haar naakte lichaam.

Sharon Stone (Total Recall, Casino) is tevreden met haar naakte lichaam. De 57-jarige actrice heeft er geen probleem mee om naakt in het septembernummer van het Amerikaanse modeblad Harper’s Bazaar te staan.

"Ik ben me bewust dat mijn kont eruit ziet als een zak mueslikoeken, maar ik probeer niet om de knapste vrouw van de wereld te zijn,” zegt ze tijdens een interview met het blad. "Op een goed moment begin je jezelf af te vragen wat echt sexy is. Het is niet alleen dat je borsten niet hangen. Het is bij de tijd zijn, plezier hebben en jezelf leuk genoeg vinden om de persoon met wie je bent leuk te vinden."

De actrice doet er naar eigen zeggen ook geen moeite voor er jonger uit te zien dan ze is. "Als ik geloofde dat sexy is proberen eruit te zien zoals ik eruit zag tijdens Basic Instinct, dan hadden we het vandaag allemaal erg moeilijk."

De actrice had een paar jaar geleden en hersenbloeding, dat een verwoestende invloed op haar leven had. "Het voelt bijna alsof mijn hele DNA is veranderd. Mijn hersenen zijn niet meer hetzelfde, mijn lichaamstype is veranderd en zelfs mijn voedselallergiën zijn anders."

Het duurde maanden voordat Stone weer gevoel had in haar linkerbeen en jaren tot ze weer goed kon zien. "Ik werd emotioneel intelligenter. Ik koos ervoor hard te werken om andere delen van mijn brein te kunnen openen. Nu ben ik sterker. En ik kan schurend direct zijn. Daar schrikken mensen van, maar ik vind dat niet mijn probleem. Ik heb zoiets van: ik heb beschadigde hersenen, dus daar moetje maar mee om zien te gaan."

NieuwsFilm

meest populair