Grote veiling Hollywood-items van Vancouver manager

Sterren gaven Hugh Pickett items als bedankje, die nu de verkoop ingaan.

Hugh Pickett was tussen 1940 en 1980 een van de grootste managers van Vancouver en boekte vele Hollywood- sterren om in de Canadese plaats op te treden. In ruil voor zijn goede zorgen als ze kwamen, kreeg hij van de sterren cadeaus. Deze worden op 26 augustus geveild en de verwachting is, dat deze behoorlijk wat geld gaan opbrengen.

Onder de unieke items bevindt zich een foto van Elvis Presley met een persoonlijke boodschap erop geschreven aan Pickett. Ook de concertkaartjes die Pickett van Elvis kreeg, zitten bij de te veilen spullen. Verder is er ook een limited edition Audrey Hepburn- poster van Roman Holiday. Er zijn ook honderden gesigneerde foto's te koop van bekende acteurs en persoonlijke correspondentie van onder meer Bette Davis en Katherine Hepburn met Pickett.

Naast de memorabilia wordt ook meubilair en kunst verkocht van Pickett, die in 2006 overleed. Verwacht wordt dat een item van Peter Carl Fabergé het meest zal opbrengen. De veiling zal in de Canadese plaats Richmond worden gehouden bij Love's Auctioneers.



NieuwsFilm

meest populair