Algemeen

Eerste posters 'Alice Through the Looking Glass'

Met Alice (Mia Wasikowska) en de Mad Hatter (Johnny Depp).

door Bram de Groot op 16.08.2015 om 16:18 in Algemeen
Walt Disney heeft tijdens hun D23 Expo twee eerste posters onthuld van de vervolgfilm Alice Through the Looking Glass. Dit is uiteraard het vervolg op de kaskraker Alice in Wonderland (2010). Op de affiches zien we de Mad Hatter, wederom ingevuld door Johnny Depp, en Alice, gespeeld door Mia Wasikowska. Tijdens de D23 werden er meer varianten onthuld, maar deze zijn (nog) niet vrijgegeven.

Naast Depp en Wasikowska keren ook Helena Bonham Carter (Red Queen) en Anne Hathaway (White Queen) terug en Michael Sheen spreekt opnieuw de stem in van de White Rabbit. Tijdens D23 werd Sacha Baron Cohen via een eerste clip geïntroduceerd als het nieuwe personage Time.

De posters hebben de tagline "It's time for a little madness" gekregen. Vanaf 1 juni 2016 draait de film van regisseur James Bobin (The Muppets, 2011) en producent Tim Burton in de Nederlandse (3D) bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Oogway

Avatar

Ik kijk hier toch wel een beetje naar uit aangezien het verhaal erg interessant klinkt. Hopelijk krijgen we snel een trailer.

Olrik

Avatar

Ik was totaal geen fan van de eerste film. Hoop dat deze beter is. Het verhaal klinkt in ieder geval interessant. Mooie posters trouwens.

NWRfan

Avatar

Olrik "Ik was totaal geen fan van de eerste film. Hoop dat deze beter is. Het verhaal klinkt in ieder geval interessant. Mooie posters trouwens."

Vond de eerste juist erg leuk! Als fan van de boeken vond ik dat ze de wereld erg tof hadden uitgewerkt. Het mag nog wel wat psychedelischer imo. T zal geen meesterwerk worden, maar hopelijk wel weer een leuk avontuur in Wonderland!!

Serafijn

Avatar

Olrik "Ik was totaal geen fan van de eerste film. Hoop dat deze beter is. Het verhaal klinkt in ieder geval interessant. Mooie posters trouwens."
Ik ook niet. Depp was te dominant aanwezig vond ik, metw ederom het oeroude typetje. Zelfde geldt voor Helena....... mja, eigenlijk uberhaubt de drie-eenheid Depp-Bonham-Burton. Het is een been there, done that combi.

En aangezien ook hier weer Depp lekke rop de poster staat (trekt kijkers) verwacht ik er helaas weinig van.

M0vieFreak

Avatar

Eerste was een goede film. Hopelijk word dit een mooie film.

NieuwsFilm

meest populair