Eerste foto 'Star Wars: Rogue One' onthult hoofdpersonen

De film zal verder grondoorlog tonen.

De eerste officiële foto van de belangrijkste castleden van de eerste Star Wars spin-off film, Rogue One, is vrijgegeven. De foto toont ons een paar van de hoofdpersonen, die gespeeld worden door Diego Luna, Felicity Jones, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen en Alan Tudyk. Verder had Lucasfilm voorzitter Kathleen Kennedy nog een en ander te vertellen over de film.

”Rogue One speelt zich af voor de gebeurtenissen van Star Wars: A New Hope en wendt zich af van de sagafilms, maar zal wel elementen bevatten, die we al kennen van het Star Wars universum,” vertelde Kennedy over de film van regisseur Gareth Edwards. ”Het verkent nieuw terrein, en de galactische strijd vanuit het perspectief van een grondoorlog. Tegelijk behoudt het dat essentiële Star Wars gevoel, dat fans hebben leren kennen. Gareth is zo’n innovatieve regisseur en ik ben blij met hem en de buitengewone ensemble cast te mogen samenwerken, die hij gevonden heeft voor Rogue One.”

De film, die in december 2016 in première zal gaan, draait om hoe een groepje rebellen de bouwplannen voor de eerste Death Star probeert te stelen van het Keizerrijk.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/820beb7.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair