'Into The Wild' acteur Emile Hirsch 15 dagen de cel in

Het slachtoffer is niet blij met de uitspraak van de rechter.

Emile Hirsch, bekend van Into The Wild, gaat 15 dagen de cel in. De acteur bekende maandag, na een deal met de aanklagers, schuldig te zijn aan mishandeling van een filmproducente tijdens Sundance Filmfestival in januari. Ook zal Hirsch $4750 aan kosten moeten betalen en moet hij een werkstraf doen van vijftig uren.

Een van de woordvoerders van Bernfeld, de filmproducente, heeft laten weten dat de acteur op 25 januari Bernfeld bij haar hals had gegrepen in een nachtclub in Park City (Utah) waarna hij haar over de tafel gooide en op de grond sloeg. Hirsch was op dat moment onder invloed en verklaarde drie of vier drankjes op te hebben. Hij zou zich niets meer herinneren van die avond. De Into The Wild-ster zou sinds het incident niet meer hebben gedronken en heeft de verantwoordelijkheid genomen voor wat hij heeft aangericht.

Bernfeld was niet blij met de deal die was gesloten, "Het had veel strenger moeten wezen. Twee mensen hebben hem van mij af moeten trekken, hadden ze dat niet gedaan dan had ik mogelijk meer klappen gehad. Ik dacht dat ik dood ging."

NieuwsFilm

meest populair