20th Century Fox verfilmt striproman 'Tag'

Het horrorverhaal ziet hoe iemand door een vreemdeling aangetikt wordt en begint te rotten.

Filmstudio Fox heeft samen met stripuitgeverij BOOM! Studio's een nieuw verhaal gevonden om te verfilmen, nadat we in juni berichtten dat Michael Keaton in Imagine Agents zou optreden. Deadline meldt nu dat regisseur John R. Leonetti (Annabelle) de taak van beide ondernemingen heeft gekregen om de driedelige stripboekenreeks Tag naar het witte doek te transformeren.

Hoewel de verfilming om een vrouwelijke hoofdpersoon zal gaan, volgde de miniserie een doodgewone man, Mitch, die door een vreemdeling aangetikt wordt en thuis tot de huiveringwekkende ontdekking komt dat zijn lichaam begint te ontbinden terwijl er niets aan hem mankeert. Vervolgens gaat hij op zoek naar de oorsprong van de vloek en ontdekt dat hij een specifieke persoon moet aantikken om het rotten van zijn lichaam tegen te gaan. Weldra wordt hij met een onmogelijke keuze geconfronteerd: moet hij de vloek overdragen of zich erbij neerleggen?

Het scenario zal op papier vastgelegd worden door Ben Collins en Luke Piotrowski. Tag is oorspronkelijk door Keith Giffen bedacht en werd geïllustreerd door Kody Chamberlain en Chee. Er is niet onthuld of de film hetzelfde plot als hierboven zal volgen, er is enkel vermeld dat Tag een psychologische thriller wordt met bovennatuurlijke elementen.



NieuwsFilm

meest populair