James O'Barr: De nieuwe 'Crow'-film is springlevend

Begin deze maand werd de productie van de reboot op pauze gezet.

Naarmate de nieuwtjes over de Crow-reboot voorbij stromen oogt het ernaar dat de langverwachte film er pas zal komen wanneer varkens kunnen vliegen. In vele jaren hebben we regisseurs en acteurs zien komen en gaan, en werd er continue aan het scenario gesleuteld. Als kers op de taart lazen we daarnaast aan het begin van augustus dat de gehele productie werd stop gezet omdat Relativity Media, die de film zou bekostigen, failliet ging. Toch heeft de bedenker van het sombere personage, James O'Barr, volop hoop in het project.

De striptekenaar onthulde tijdens de Twin Tiers Comic Con dat er niets aan de hand is en dat fans gewoon geduldiger moeten zijn. "Het project is nog steeds zeer zeker in leven. Het bedrijf dat de film- en tv rechten van 'The Crow' bezit, Pressman Films, gaven de licenties aan een studio genaamd Relativity. En zij maakten zo'n honderd slechte films, verloren er geld door, en zitten nu in de financiële problemen. Dus de producenten zullen gewoon naar een andere studio stappen als Relativity de onderneming niet kan financieren. De film zal er komen."

O'Barr gaf eveneens aan dat Pressman Films hoopvol genoeg was dat ze binnen twee á drie weken nieuwe geldschieters zullen vinden, omdat vele distributeurs op de film azen. De situatie met Relativity Media is nochtans een tegenslag, want hoewel Corin Hardy nog steeds als regisseur verbonden is, zal men toch wederom op zoek moeten gaan naar een nieuwe acteur die de wraakzoekende ondode kan belichamen. Jack Huston was namelijk de laatste deelnemer die de hoofdrol op zich zou nemen en nadien wegens zijn schema moest annuleren.



NieuwsFilm

meest populair