Setfoto 'Ghostbusters' toont Chris Hemsworth in uniform

De dames zullen hulp van hun receptionist benodigen.

Gedurende de opnames van de Ghostbusters-reboot hebben we al enkele blikken opgevangen van de vier dames die de hoofdrollen zullen vervullen en de apparatuur waar ze gebruik van zullen maken tijdens het jagen op spoken. Het kwartet zal gespeeld worden door Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. Ook zal het jullie niet ontgaan zijn dat Chris Hemsworth aangenomen is om de receptionist van de Ghostbusters te spelen.

Voorheen zijn er al setfoto's van de Thor-acteur opgedoken, maar Vulture heeft nu een opmerkelijke gedeeld. Blijkbaar zal Hemsworth tijdens de film ook de kans krijgen om zijn talenten te tonen, want op de onderstaande afbeelding zien we hem in hetzelfde uniform als de dames.

De film zal om Erin Gilbert (Wigg) en Abby Yates (McCarthy) draaien. Het tweetal heeft een boek geschreven waarin staat dat spoken echt bestaan. Hun ideeën worden daarentegen uitgelachen. Wanneer er plotsklaps toch geestachtige manifestaties zich voordoen in de stad Manhattan, komen ze samen met Jillian Holtzmann (McKinnon) en Patty Tolan (Jones) in actie om de wereld te redden.

De prent wordt geregisseerd door Paul Feig, die samen met Katie Dippold het script schreef. Andere rollen zijn er voor Neil Casey (Rowan, de antagonist), Andy Garcia (als de burgemeester van New York), Michael K. Williams en Matt Walsh. Juli volgend jaar kunnen we de komedie in de bioscoop tegemoet treden.



NieuwsFilm

meest populair