Lea Seydoux als vrouwelijke held in X-Men spin-off 'Gambit'

Ze moet Bella Donna Boudreaux gaan spelen.

De Franse actrice Lea Seydoux (La vie d'Adèle, Spectre) heeft de vrouwelijke hoofdrol aangeboden gekregen in de 20th Century Fox superheldenfilm Gambit. Dit meldt Deadline. Indien ze tekent dan zal ze te zien zijn naast Channing Tatum die de titelrol voor zijn rekening neemt.

Naar verwachting vult Seydoux de rol in van het personage Bella Donna Boudreaux. De creatie van Jim Lee en Scott Lobdell dook voor het eerst op in de comic 'X-Men Vol. 2 #8' uit 1992. Bella is dochter van de leider van de New Orleans Assassins’ Guild en ze was Remy LeBeau's (a.k.a. Gambit) eerste liefde. Ze trouwen uiteindelijk om de Assassins’ Guild en de Thieves’ Guild, een team waar LeBeau lid van is, te verenigen. Dit loopt niet helemaal volgens plan en later in het verhaal ontwikkelt Bella ook haar eigen mutantenkrachten, waaronder het creëren van "plasma-uitbarstingen".

Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) regisseert de X-Men spin-off Gambit en vanaf 6 oktober 2016 draait de superheldenfilm in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair