Eerste officiële blik op Michael Fassbender in 'Assassin’s Creed'

De opnames gaan binnenkort dan eindelijk van start!

Na jaren met allerlei tegenslagen werd eerder dit jaar bekend dat Assassin's Creed eindelijk officieel groen licht kreeg. Nu de opnames bijna gaan beginnen hebben 20th Century Fox en New Regency via Yahoo! een eerste afbeelding verspreid van Michael Fassbender als het hoofdpersonage Callum Lynch.

Ook is er een officiële synopsis vrijgegeven: Door een revolutionaire technologie dat zijn genetische geheugen openstelt, beleeft Callum Lynch (Fassbender) de avonturen van zijn voorouder, Aguilar, in het Spanje uit de vijftiende eeuw. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een mysterieuze geheime sociëteit, de Assassins. Hij verkrijgt enorm veel kennis en kunde om de strijd aan te gaan met de hedendaagse onderdrukkende en krachtige organisatie Templar.

Klik voor een vergroting



De film gebaseerd op de gelijknamige game van UbiSoft wordt geregisseerd door Justin Kurzel. De regisseur leverde onlangs Macbeth op. Hierin zien we ook Assassin's Creed-acteurs Fassbender en Marion Cotillard. De game-verfilming staat gepland voor 22 december 2016.



NieuwsFilm

meest populair