Limonade stalletje van Jerry Seinfeld platgelegd

Een buurman klaagde oorspronkelijk over het opstapelende verkeer in zijn wijk.

In de Verenigde Staten komt het dikwijls voor dat kinderen buitenshuis een kraampje opzetten om limonade te verkopen en wat centjes binnen te halen. Komediant Jerry Seinfeld, zijn zoon Julian en twee vrienden van hem deden dat ook van de week om geld binnen te halen voor een goed doel: Baby Buggers, opgericht in 2001 door Seinfelds vrouw Jessica. Helaas mochten hun fatsoenlijke bedoelingen niet baten.

Entertainment News meldt dat politieagenten het stalletje hebben lamgelegd, omdat de activiteiten illegaal zouden zijn geweest - een vorm van leuren (huis-aan-huis verkoop). De gerechtsdienaars waren daar echter aangekomen wegens heel iets anders. Een buurman was ontevreden met de hoeveelheid autoverkeer die toenam in de buurt.

Vrouwlief Jessica nam van het politiebezoek een foto en plaatste die later op Instagram met de tekst: "Dromen van limonade met de grond gelijkgemaakt door plaatselijke buurman, maar niet voordat er veel geld opgehaald werd. Hartelijk bedankt aan alle klanten en hun genereuze fooien!" Bekijk het komische moment hieronder terug.



Baby Buggers is een liefdadigheidsorganisatie die voor families in nood klaarstaat. Sinds het 14-jarige bestaan van de onderneming zijn er meer dan 16 miljoen essentiële objecten in circulatie gegaan, waaronder kinderkleding, wandelwagens en wiegjes.



NieuwsFilm

meest populair