Scott Eastwood op 't criminele pad in 'Overdrive'

De actiefilm, van de makers van 'Taken', is sinds 2011 in de maak.

Scott Eastwood, zoon van Clint, heeft de hoofdrol bemachtigd in de actieprent Overdrive. Dat klinkt veelbelovend, aangezien het project een wankelend verleden bezit. Vele namen zijn namelijk al voorbij gevlogen om in de film van Antonio Negret (Transit) te spelen.

Het verhaal draait om twee criminele broers, gespecialiseerd in het stelen van auto's, die naar het zuiden van Frankrijk gaan, op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Echter verloopt dit niet van een leien dakje, wanneer ze in het vizier belanden van een lokale onderwereldbaas.

Voorheen waren er diverse acteur-combo's in de mix voor de broers: Karl Urban en Ben Barnes, Jamie Bell en Garrett Hedlund, en Alex Pettyfer en Matthew Goode. Met de aanwinst van Eastwood wordt het vooralsnog wachten wie zijn partner in crime zal spelen.

Negret zal filmen naar een script van Michael Brandt en Derek Haas, die beiden Wanted schreven. Pierre Morel, de regisseur van Taken, zal deze actiefilm samen met Christopher Tuffin en de bovengenoemde scenaristen gaan produceren.

NieuwsFilm

meest populair