Danny Boyle wil 'Trainspotting 2' als volgende film

De mannen leggen nu de agenda's naast elkaar om het mogelijk te maken.

Een vervolg op Danny Boyle's Trainspotting uit 1996 lijkt dan toch te gaan komen. De Britse filmmaker heeft het er al jaren over, maar nu lijkt de tijd rijp om de acteurs weer bij elkaar te brengen. Na Steve Jobs gaat hij naar verwachting starten met Trainspotting 2.

Tijdens het Telluride Film Festival sprak Deadline met Boyle, die heel graag aan de slag gaat met Trainspotting 2. Op dit moment is er nog één uitdaging: "De vier voornaamste acteurs willen terugkeren en de film maken. Nu moeten we alleen nog de agenda's op elkaar afstemmen. Dit is nog wel een uitdaging aangezien twee van hen werken aan Amerikaanse tv-series."

De belangrijkste acteurs uit het eerste deel zijn Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle, Ewen Bremner en Kelly Mcdonald. Miller en Carlyle zijn de personen die werken aan de tv-series Elementary en respectievelijk Once Upon A Time.

Mocht Boyle de mannen bij elkaar kunnen krijgen dan zou de film mogelijk volgend jaar nog kunnen uitkomen. In 2016 is het origineel, waarvan het script van John Hodge werd genomineerd voor een Oscar, alweer 20 jaar oud.



NieuwsFilm

meest populair